Jukka Hildén laihtui 10 kiloa – Teemu Selänne julkaisi hämmentävän kommentin: "Olet liian laiha"

Duudsonit-Jukan uusi tyttöystävä on upea ilmestys 0:51
Duudsonit-Jukan uusi tyttöystävä on upea ilmestys

Jukka Hildén julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa hoikistuneena.

Jukka Hildén julkaisi Instagram-tilillään otoksen, jossa hän poseeraa selvästi laihtuneena. Kuvan ohessa Hildén kertoo laihtuneensa taannoin Huippujengi-ohjelman kuvauksissa peräti 10 kiloa.  

– Missiona saada itseni kuntoon. Tämä oli Huippujengin jälkeen, joka poltti kropastani 10 kiloa. Nyt tavoitteeni on olla kuin ninja, Hildén kirjoittaa. 

Kuva hoikistuneesta Hildénistä on poikinut keskustelun kommenttikenttään. Yllättäen myös Teemu Selänne avasi sanaisen arkkunsa kuvan yhteydessä ja kutsui Hildénin syömään ravintolaansa.

– Olet liian laiha. Rupea nyt syömään herranjumala... Tervetuloa Selanne steak&tavern, Teemu Selänne kirjoittaa kuvan kommenttikentässä.

Duudsoneista kuuluisuuteen noussut Hildén ja tanssijana uraa tehnyt Gonzales ovat julkaisseet lukuisia otoksia lomaltaan Suomesta. Pariskunta on lomaillut kylmissä hankimaisemissa jo kolmen viikon ajan.

Kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa vuoden 2017 aikana, kun Hildén juonsi Huippujengi-sarjaa YouTube Premium -palveluun. Gonzales oli yksi sarjaan osallistuneista julkkiskilpailijoista.

Lue myös:

    Uusimmat