Jukka Hildén suomalaissarja Huippujengin menestyksestä maailmalla: "Pää räjähtää, on niin mieletön fiilis"

MTV3-kanavalla nähty suomalaissarja Huippujengi niittää huomiota maailmalla.

Yhdysvaltalainen versio suomalaisesta TV-sarjasta Huippujengi on tänään ensi-illassa YouTube Red –suoratoistopalvelussa. Ohjelman juontajana nähdään Duudsonien Jukka Hildén. Kyseessä on historiallinen askel tuotantoyhtiö Rabbit Filmsille ohjelman tuottajana.

– Pää räjähtää, on niin mieletön fiilis kun Rabbit Filmsin originaalilla idealla on tänään ensi-ilta YouTube Red -kanavan kalleimpana ja suurimpana ohjelmana tähän mennessä, Hildén toteaa.

Huippujengi on seikkailureality, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtee valloittamaan Perun Andeilla 6000-metrin korkeudessa sijaitsevaa Tocllaraju-vuorta – ilman aiempaa kokemusta kiipeilystä. Ohjelman alkuperäinen versio nähtiin Suomessa MTV3-kanavalla keväällä 2016.

– Oli järjettömän hienoa tehdä Huippujengi amerikkalaisten YouTube-tähtien kanssa. Meillä oli kova motivaatio ja myös henkinen vuori valloitettavana, Hildén kertoo.

– Kiipeilyn riskit ovat kasvaneet ilmastonmuutoksen takia. Railot ovat kasvaneet ja jäätikösta tullut entistä vaarallisempi, mutta periksi ei anneta. Pian nähdään onko jenkeistä valloittamaan Tocllaraju -vuorta, hän jatkaa. 

Rabbit Films perusti toimiston Los Angelesiin alkuvuodesta 2015. Amerikan-versio Huippujengisä julkaistaan nimellä Ultimate Expedition. Mukana on kahdeksan kansainvälistä YouTube-supertähteä. 

 


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja