Mainos

Juhlimaan lähtenyt opiskelija viimeisteli esseensä yökerhossa – tulokset yllättivät!

21-vuotias opiskelijanuorukainen ei jättänyt baari-iltaa väliin tekemättömien tehtävien vuoksi.

Yliopisto-opiskelijan hupaisa tempaus on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Lawrence Kemp, 21, nimittäin viimeisteli esseensä yökerhossa.

Toista vuotta Gloucestershiren yliopistossa opiskeleva Kemp oli yrittänyt viimeistellä 2000 sanan esseetään joitain tunteja ennen deadlinea, kun hänen ystävänsä valmistautuivat lähtemään ulos.

Kempin ystävä, Danny Cotter, 22, videoi illan tapahtumien kulun alkaen tilanteesta, jossa ystävykset juhlivat Kempin yrittäessä saada tehtäväänsä valmiiksi. Karattuaan ensin toiseen huoneeseen omaan rauhaansa Kemp saatiin loppujen lopuksi mukaan rientoihin. Kaljan voimin mies yritti saada kirjoitustyötään valmiiksi. Lopulta ystävykset alkoivat suostutella myös häntä lähtemään ulos.

Loppujen lopuksi Kemp saatiin kuin saatiinkin suostuteltua ottamaan kannettava tietokoneensa mukaan ja jatkamaan esseen kirjoitusta yökerhossa.

Toinen ystävä, Eddy Hedley nimeltään, koosti videomateriaalista pätkän, joka lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Pelkästään Hedleyn tilillä videota on katsottu jo yli 113 000 kertaa, mutta sitä ovat jakaneet myös monet uutissivustot, muun muassa Mirror.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minun oli ollutkin tarkoitus lähteä ulos, sillä en ollut käynyt ulkona vähään aikaan, mutta tehtävä vei enemmän aikaa kuin olin kuvitellut. Olin siis vastahakoinen lähtemään ystävieni kanssa ennen kuin olisin valmis, mutta tiesin, että saisin työn tehtyä ja nauttisin illasta, Kemp kertoo.

Useita päiviä myöhemmin Kemp sai kaiken lisäksi esseestään korkeimman mahdollisen arvosanan, joten hän oli syystäkin tyytyväinen.

Kemp ei suinkaan ole ainoa opiskelija, joka kirjoittanut esseensä humalassa. Samaan sortui viime vuonna myös tämä nuori nainen – vähemmän menestyksekkäin tuloksin.

Lähde: Mirror

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.