Opiskelija kirjoitti esseensä humalassa – lopputulos naurattaa

Opiskelijan essee on hulvatonta luettavaa.

McKenna Clark -niminen opiskelija kirjoitti rikosoikeuden esseensä humalassa. Eikä missä tahansa pikkuhiprakassa, vaan Clark oli vetänyt niin sanotusti kunnon kännit.

Kesken villin iltansa Clark tajusi, että hänellä oli essee palautettavanaan. Mutta tuo essee pitäisi ensin kirjoittaakin. Niinpä hän ryhtyi tuumasta toimeen.

Myöhemmin humalatilastaan selvittyään Clark kävi sähköpostejaan läpi ja huomasi ikäväkseen palauttaneensa opettajalleen käsittämättömän hupaisan tekstin. Hän julkaisi esseensä Twitterissä varoittaakseen muita. 

Clark on jostain syystä poistanut kuvan esseestä, mutta se ehti levitä jo eri medioissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Esseessä kerrotaan seuraavaa:

"Laitonta suudella junassa (mala prohibita) pitäisi puhua säästä, sen pitäisi olla laitonta tai ei. Pitäisi olla laillista suudella junassa, koska se on romanttista. Professori Grams, nimeni on McKenna, join hieman Dr. Pepperiä, minulla menee hyvin. Tehtävänantonne on liian vaikea. En voi tehdä sitä nyt. Voin paremmin nyt, kuitenkin, sillä Dr. Pepper haihtui pois. Aion nyt saattaa loppuun tehtävänaannon, jonka annoitte minulle. On laitonta suudella junassa, koska se on turvallisuusrike. Jos suutelet junassa, sinun täytyy ymmärtää, että se on vaarallista. Jos kuski suutelisi junassa, kuka ohjaisi junaa? Ole hyvä.

Rakastan sinua."

Tarinan opetus: Älä naputtele esseetä, jos juot.

Video: Humalassa tulee tehtyä paljon kyseenalaisia valintoja – sen todistavat nämä suomalaismiehet.

Lähteet: Someecards, Blog:30

Lue myös:

    Uusimmat