Juhamatti Aaltonen repäisi hilpeän kommentin tempustaan HIFK:n vieraana – "Kolme maakunnissa"

Juhamatti Aaltonen veisti veikeän kommentin alivoimamaalistaan HIFK:ta vastaan 1:27
Juhamatti Aaltonen tarjoili viihdettä myös C Moren haastattelussa.

Jukurien hyökkääjä Juhamatti Aaltonen tarjoili hulvattoman vastauksen alivoimamaalistaan HIFK:ta vastaan Helsingin kirkkaissa valoissa.

Aaltonen kärkkyi paikkaa hyökkäyssinisellä ja puikkasi alivoimalla karkuun toisen erän viimeisellä minuutilla. Siitä viimeistelty vieraiden 2–0-osuma oli voittomaali Jukurien oltua lopulta maalillisesti etevämpi 3–1.

Jukurit tekee 0-2 maalin alivoimalla 1:07
Juhamatti Aaltonen kuritti HIFK:ta alivoimalla: katso maali tästä.

Aaltonen heitti huulta pelin jälkeen C Moren selostajan Jani Alkion haastattelussa. Alkion kysyttyä "Nordiksen kirkkaissa valoissa" tehdystä maalista Aaltonen intoutui heittämään vertauksen "maakunnissa" tehtäviin osumiin.

– En tiedä, tuleeko tilastoihin kolme maalia, Aaltonen heitti osana kommenttiaan.

Jukurit kohtaa heti huomenna Luulajan vieraissa CHL:n ensimmäisessä puolivälierässä. Lohkovaiheessa Jukurit taipui joukkueelle kahdesti.

Aaltosella oli teesinsä myös Ruotsissa pelattavaa ottelua kohden. Haastattelussa siteerattiin Timo Jutilaakin.

Kuuntele Aaltosen viihdepläjäyshaastattelu ylälaidan videolta.