Journalisti: Raiskauksista tuomitulla suomalaistoimittajalla jopa 12 uhria – "Hän uhkasi raahata minut metsään ja repiä raajani irti"

Marraskuussa seksuaalirikoksista tuomitulla suomalaistoimittajalla on ollut jopa 12 uhria, kertoo Journalisti-lehti.

Lehti on haastatellut 12 naista, jotka kertoivat kohtaamisistaan miehen kanssa. Naisten kertomusten mukaan teot ajoittuvat vuosien 2004 ja 2017 väliselle ajalle.

Lehden mukaan mies oli kiristänyt tapauksista kertovia naisia uhkaamalla kunnianloukkaussyytteillä.

Helsingin hovioikeus tuomitsi marraskuussa miehen kahdesta seksuaalirikoksesta. Myös MTV Uutiset kertoi tuolloin miehen saamasta tuomiosta. Tuomiot eivät ole vielä lainvoimaisia.

Mies ei itse halunnut kommentoida naisten kertomuksia Journalistille. 

Kävi kolmesti käsiksi ja lähetti satoja viestejä

Yhden lehden haastatteleman naisen mukaan mies oli tarjonnut hänelle yöpaikan baari-illan jälkeen, kun miehen naisystävä oli ollut poissa kotoa.

Nainen sammui illan aikana ja havahtui siihen, että mies oli hänen sisällään. Hän ei kuitenkaan uskaltanut vastustaa miehen tekoa.

Sama toistui puoli vuotta myöhemmin, kun henkilöt tapasivat toisensa jatkoilla ja päätyivät nukkumaan samaan paikkaan.

Kolmannella kerralla, kun nainen ja mies tapasivat puistossa, mies yritti humalassa repiä naiselta vaatteita päältä, mutta naisen onnistui päästä irti.

Lehden mukaan mies häiriköi naista myös sadoilla viesteillä.

– Yhdessä viestissä hän uhkasi raahata minut metsään ja repiä raajani irti. Hän halusi, että muuttaisimme Afrikkaan ja tekisimme vauvan, nainen kertoo lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat