Joululahjan osto mielessä? Katso tekniikan TOP 10 -lista

Tekniikkalahjat ovat usein hyvin suosittuja. Koti selvitti, mitkä tuotteet ovat tänä vuonna käyneet hyvin kaupaksi.

Tekniikkalahjat ovat usein erityisesti miesten suosiossa, mutta eri liikkeiden suosikkilistoilla on takuulla myös naisten mieleen olevia tuotteita.

Tekniikkalahjat TOP 10:

PlayStation 4

Polar Loop aktiivisuusmittari

Braun CoolTec parranajokone

Babyliss Paris Curl Secret automaattikiharrin

Asus VE247H on 24" näyttö Full HD resoluutiolla

Logitech Harmony Touch yleiskaukosäädin kosketusnäytöllä

Samsung Galaxy Tab 3 7.0

Nespresso U-milk kapselikahvikone

JBL Spark aktiivikaiutin

Kellopuhelin

Muita suosikkeja

PlayStation 4 -pelikonsoli on ollut todella suosittu tuote ja on useimmista liikkeistä jo myyty loppuun. Tämä on myös lisännyt esimerkiksi PlayStation 3 -pelikonsolin ostamista.

Mulletoi.com-sivustolta löytyy hieman edullisempia tekniikkalahjoja, jotka ovat olleet sivustolla suosiossa. Näihin lukeutuvat muun muassa minijääkaappi, led-suihku sekä kellopuhelin.

Stockmann-liikkeissä suosittuja tekniikkalahjoja olivat myös erilaiset kuulokkeet kuten esimerkiksi Jåjk-korvanlämmitinkuulokkeet. Myös lämpimien juomien valmistukseen tarkoitetut kodinkoneet olivat suosiossa. Erilaiset kuulokkeet ja kaiuttimet olivat suosiossa useissa eri liikkeissä.

Muita suosikkilahjoja ovat muun muassa parranajokone ja hyvinvointirannekkeet. Tabletit sekä älypuhelimet ovat suosittuja tuotteita vuoden läpi. Sähköhammasharjat sekä erilaiset tekniset hiustuotteet ovat olleet myös suuressa suosiossa.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat