Mainos

Joulukortit 3

Kortti 21

Ohjeet:- Vihreä 2-osainen kortti. - Etupuolelle kuivatettu puunpalanen luonnosta. - Liimaa se kiinni erikeepperillä että varmasti pysyy. - Hammastikut päät vain poikki ja kutimet ovat valmiit. - Sitten onkin virkkaamisen aika. Ja kun virkattu pussukka on valmis hammastikut vain pujotat ja liimalla kiinnität. - Teksti vielä vaikkapa tarralla kiinni tai tussilla.

Kortin lähetti Anneli Heino Lohjalta

Kortti 22

Ohjeet:- Siniselle kartongille punaisesta kankaasta leikkaa tonttulakki ja tontun nuttu. - Valkoisesta kartongista pyöreät napit nuttuun leikkaa ja liimaa. - Silmät samaisesta kartongista ja mustasta kankaasta pienet palat silmiksi tee ja liimaa. - Valmiita puisia neniä saa vaikkapa askartelukaupoista ja parran voi tehdä pumpulista tai jos saa jostain karvasta.

Kortin lähetti Liisa Rossi Oulusta

Kortti 23

Ohjeet:- Valkoinen kartonkipohja ja siihen harmaata paperia liimaa neliön muotoon. - Punatulkut ovat pumpulipuikkojen päitä, jotka kastetaan punaiseen maaliin ja viimeistellään mustalla tussilla. - Oksa on oikeasta luonnosta haettu ja katkottu sopivan kokoiseksi. Niin kuin on myös sammal mitä tässä kortissa on puiden oksilla. Ne on vain liimattu kartongille. - Sitten vain jouluinen viesti vaikkapa punaisella tussilla.

Kortin lähetti Leena Mäkinen Vilppulasta

Kortti 24

Ohjeet:- Sininen 2-osainen kortti missä jo valmiiksi vaikkapa kukan kokoinen aukko ensimmäisellä sivulla. - Sitten vain teksti toiselle sivulle ja hauskana lahjana heijastin mukaan roikkumaan aukosta. - Heijastin on kuivahuovutettu ja heijastin on ommeltu siihen peruspistoin.

Kortin lähetti Marianne Huttunen Kuopiosta

Kortti 25

Tarvikelista:

 • - Korttipohjia
 • - Lahjapaperia
 • - Piipunrassia
 • - Pieniä pyykkipoikia
 • - Hopeatussi

Ohjeet:- Leikkaa haluamastasi joulupaperista kuva ääriviivoja pitkin. Voit käyttää edellisvuoden lahjapapereita.- Liimaa kuva kartongille ja leikkaa ääriviivoja pitkin. - Liimaa piipunrassista tehty kierre kuvioon. - Liimaa pieni pyykkipoika korttiin kiinni ja liitä piipunrassikuvio. - Koristele kortti ja kirjoita tervehdys kulta/hopeatussilla.

Kortin lähetti Johanna Varsio Espoosta

Kortti 26

Tarvikelista:

 • - Korttipohja
 • - Mulperipaperia
 • - Vihreää ja punaista fanttilankaa
 • - Kultainen tähti

Ohjeet:- Revi mulperipaperista sopivan kokoinen pala ja liimaa se korttipohjaan.- Leikkaa sitten vihreästä fanttilangasta n.20cm pätkä ja liimaa se mutkitellen kuusen muotoon. - Leikkaa punaisesta fanttilangasta n. 1cm pituisia pätkiä kolme kappaletta ja liimaa ne "kuusen palloiksi". - Liimaa lopuksi vielä tähti latvaan. Jos haluaa voi tehdä vielä kehykset kultatussilla.

Kortin lähetti Carita Aalto Kyrönkoskelta

Kortti 27

Ohjeet:- Leikkaa kultaisesta kartonkipaperista enkelin muotoinen pala. Leikkaa sille siivet myös koska tämä kortti sopii myös pöydälle koristeeksi.- Siipeen pitää laittaa teippi jotta enkelin voi taittaa yhteen pöytäkoristeeksi.

Kortin lähetti Maija Vähäkangas Oulusta

Kortti 28

Ohjeet:- Leikkaa "kuusen" alusta beigestä ryppypaperista sik-sak saksilla.- "Kuusi" on revitty vihreästä kartongista, ruukku harmaasta huovasta- Tee kimalleliimalla kuuseen valot. - Väritä varsi ruskealla puuvärillä

Kortin lähetti Hanna Siitala Vantaalta

Kortti 29

Ohjeet:- Tarvitset valkoisen valmiin kartonkipohjan missä valmiina myös ympyrä.- Leikkaa ohuesta pumpulinnäköisestä valkoisesta huovasta ympyrän kokoinen pala ja liimaa se kortin sisäpuolelle ympyrään. - Sitten vain kohoväreillä piirrät vaikkapa kuusen ja koristelet kun väri on kuivunut pienillä hopeatähdillä.

Kortin lähetti Jasu Hoffren Kuopiosta

Kortti 30

Ohjeet:- Leikkaa valkoisesta kartongista kaksiosainen korttipohja. - Ensimmäiselle sivulle piirrä viivoja naruiksi ja narujen päähän joulupallojen ääriviivat. - Sitten vain kultahileellä koristele joulpallot ja kortti on valmis. - Sisäpuolelle voit kirjoittaa vaikka joululaulun sanat ja joulun tervehdyksen ja toiselle sivulle liimata jouluisen valokuvan.

Kortin lähetti Hilkka kylmäkorpi Riihimäeltä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.