Joulukortit 3

Kortti 21

Ohjeet:- Vihreä 2-osainen kortti. - Etupuolelle kuivatettu puunpalanen luonnosta. - Liimaa se kiinni erikeepperillä että varmasti pysyy. - Hammastikut päät vain poikki ja kutimet ovat valmiit. - Sitten onkin virkkaamisen aika. Ja kun virkattu pussukka on valmis hammastikut vain pujotat ja liimalla kiinnität. - Teksti vielä vaikkapa tarralla kiinni tai tussilla.

Kortin lähetti Anneli Heino Lohjalta

Kortti 22

Ohjeet:- Siniselle kartongille punaisesta kankaasta leikkaa tonttulakki ja tontun nuttu. - Valkoisesta kartongista pyöreät napit nuttuun leikkaa ja liimaa. - Silmät samaisesta kartongista ja mustasta kankaasta pienet palat silmiksi tee ja liimaa. - Valmiita puisia neniä saa vaikkapa askartelukaupoista ja parran voi tehdä pumpulista tai jos saa jostain karvasta.

Kortin lähetti Liisa Rossi Oulusta

Kortti 23

Ohjeet:- Valkoinen kartonkipohja ja siihen harmaata paperia liimaa neliön muotoon. - Punatulkut ovat pumpulipuikkojen päitä, jotka kastetaan punaiseen maaliin ja viimeistellään mustalla tussilla. - Oksa on oikeasta luonnosta haettu ja katkottu sopivan kokoiseksi. Niin kuin on myös sammal mitä tässä kortissa on puiden oksilla. Ne on vain liimattu kartongille. - Sitten vain jouluinen viesti vaikkapa punaisella tussilla.

Kortin lähetti Leena Mäkinen Vilppulasta

Kortti 24

Ohjeet:- Sininen 2-osainen kortti missä jo valmiiksi vaikkapa kukan kokoinen aukko ensimmäisellä sivulla. - Sitten vain teksti toiselle sivulle ja hauskana lahjana heijastin mukaan roikkumaan aukosta. - Heijastin on kuivahuovutettu ja heijastin on ommeltu siihen peruspistoin.

Kortin lähetti Marianne Huttunen Kuopiosta

Kortti 25

Tarvikelista:

 • - Korttipohjia
 • - Lahjapaperia
 • - Piipunrassia
 • - Pieniä pyykkipoikia
 • - Hopeatussi

Ohjeet:- Leikkaa haluamastasi joulupaperista kuva ääriviivoja pitkin. Voit käyttää edellisvuoden lahjapapereita.- Liimaa kuva kartongille ja leikkaa ääriviivoja pitkin. - Liimaa piipunrassista tehty kierre kuvioon. - Liimaa pieni pyykkipoika korttiin kiinni ja liitä piipunrassikuvio. - Koristele kortti ja kirjoita tervehdys kulta/hopeatussilla.

Kortin lähetti Johanna Varsio Espoosta

Kortti 26

Tarvikelista:

 • - Korttipohja
 • - Mulperipaperia
 • - Vihreää ja punaista fanttilankaa
 • - Kultainen tähti

Ohjeet:- Revi mulperipaperista sopivan kokoinen pala ja liimaa se korttipohjaan.- Leikkaa sitten vihreästä fanttilangasta n.20cm pätkä ja liimaa se mutkitellen kuusen muotoon. - Leikkaa punaisesta fanttilangasta n. 1cm pituisia pätkiä kolme kappaletta ja liimaa ne "kuusen palloiksi". - Liimaa lopuksi vielä tähti latvaan. Jos haluaa voi tehdä vielä kehykset kultatussilla.

Kortin lähetti Carita Aalto Kyrönkoskelta

Kortti 27

Ohjeet:- Leikkaa kultaisesta kartonkipaperista enkelin muotoinen pala. Leikkaa sille siivet myös koska tämä kortti sopii myös pöydälle koristeeksi.- Siipeen pitää laittaa teippi jotta enkelin voi taittaa yhteen pöytäkoristeeksi.

Kortin lähetti Maija Vähäkangas Oulusta

Kortti 28

Ohjeet:- Leikkaa "kuusen" alusta beigestä ryppypaperista sik-sak saksilla.- "Kuusi" on revitty vihreästä kartongista, ruukku harmaasta huovasta- Tee kimalleliimalla kuuseen valot. - Väritä varsi ruskealla puuvärillä

Kortin lähetti Hanna Siitala Vantaalta

Kortti 29

Ohjeet:- Tarvitset valkoisen valmiin kartonkipohjan missä valmiina myös ympyrä.- Leikkaa ohuesta pumpulinnäköisestä valkoisesta huovasta ympyrän kokoinen pala ja liimaa se kortin sisäpuolelle ympyrään. - Sitten vain kohoväreillä piirrät vaikkapa kuusen ja koristelet kun väri on kuivunut pienillä hopeatähdillä.

Kortin lähetti Jasu Hoffren Kuopiosta

Kortti 30

Ohjeet:- Leikkaa valkoisesta kartongista kaksiosainen korttipohja. - Ensimmäiselle sivulle piirrä viivoja naruiksi ja narujen päähän joulupallojen ääriviivat. - Sitten vain kultahileellä koristele joulpallot ja kortti on valmis. - Sisäpuolelle voit kirjoittaa vaikka joululaulun sanat ja joulun tervehdyksen ja toiselle sivulle liimata jouluisen valokuvan.

Kortin lähetti Hilkka kylmäkorpi Riihimäeltä

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja