Yksi asia jäi hampaankoloon – tätä asiaa Game of Thrones -tähti katuu katkerasti

Näyttelijä Emilia Clarke katuu, ettei ottanut kuvauksista itselleen muistoa.

Game of Thrones -kulttisarjan viimeinen jakso on jo koettu, ja päätähti Emilia Clarke on jättänyt hyvästit lohikäärmekuningatar Daenerys Targaryenin hahmolle.

Kahdeksan kautta sarjassa mukana ollut Clarke on kuitenkin jäänyt katumaan jotakin – hän nimittäin toivoo, että olisi ottanut mukaansa jonkin muiston sarjan viimeisen kauden kuvauksista.

– En ottanut mitään ja kadun sitä syvästi. Toivon, että sarjan tuottajat antavat minulle lohikäärmeen. Tarvitsen myös haisevat sukkani, mutta ne kai otinkin mukaani, huumorintajuinen nainen sanoi haastattelussa.

Clarke on myös paljastanut kestäneen tovin hyväksyä se tosiasia, että sarja on tullut päätökseensä peräti kymmenen esittämisvuoden jälkeen.

– Jälkituotantoon on kulunut miltei vuosi, ja vasta nyt alan käsittää asian. Missä lohikäärmeeni ovat? Missä helvetissä ne ovat? Tuo kuuluisa repliikki liikuttaa minua todella, Clarke sanoi.

Sinnikäs näyttelijä antoi hahmolleen myös toisenlaista tunnustusta – Clarke nimittäin kärsi peräti kolmesta aivovaltimopullistumasta sarjan kuvausten aikana ja sanoo nyt Daenerys Targaryenin pelastaneen hänen henkensä.

– Aivovamma on kova juttu. Astuessani Daeneryksen saappaisiin laitoin itseni todella likoon, sillä kyse oli elämästä ja kuolemasta. Näin vain hänet, hän pelasti minut. En ajatellut mitään muuta kuin aina vain sen hetkistä kohtausta, Clarke kertoi.

Lähde:USA Today

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja