Jose Mourinho lataa suoraa tekstiä karmaisevia virheitä tehneelle huippuvahdille: "Ovi on kiinni"

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester Unitedia edustavan David de Gean epäonnistumiset Englannin cupin välierässä ovat herättäneet keskustelua jalkapalloväen keskuudessa. Myös nykyään Tottenhamia luotsaava Jose Mourinho on avannut sanaisen arkkunsa. Aiheesta kertoo Mirror.

Manchester United kohtasi Englannin cupin Chelsean ja kärsi 1-3 tappion kahden kohtalokkaan de Gean virheen jälkeen. Espanjalaista de Geaa aiemmin Manchesterissä luotsannut Mourinho ei säästellyt sanojaan 29-vuotiaan maalivahdin kohdalla.

Portugalilaisluotsi sanoo, että de Gea oli onnekas saadessaan rahakkaan jatkosopimuksen vuosi sitten. Kyseinen sopimus teki espanjalaisesta maailman kovapalkkaisimman maalivahdin (vajaat 415 000 euroa viikossa).

– En usko, että Manchester Unitedin tarvitsi maksaa niin paljon hänen palveluksistaan. Muutama vuosi sitten koko maailma oli hänen perässään, mutta nyt valtaosa suurista ovista on kiinni, Mourinho toteaa.

– Real Madridin ovi on kiinni. He eivät tarvitse maalivahtia, heillä on Thibaut Courtois. Barcelona ja Paris Saint-Germain ovat myös kiinni. Kuka maksaisi hänelle moisia summia? Mourinho jatkaa.

De Gea on paineen alla, sillä Sheffield Unitedissa lainalla oleva Dean Henderson on esiintynyt tällä kaudella mallikkaasti. Hänestä odotetaan espanjalaisen seuraajaa. Manchester Unitedin entinen pelaaja Phil Neville sanoo, että de Gea on menettänyt itseluottamuksensa.

– Häntä ei voi tunnistaa siitä pelaajasta, joka voitti neljä vuoden pelaaja -tittelia viiden vuoden sisään. Hän tekee jatkuvasti virheitä. Itseluottamusta uhkuva de Gea olisi torjunut kaikki kolme, Neville sanoi viitaten Chelsean kolmeen osumaan cupin välierässä.

Manchester Unitedilla on jäljellä kaksi ottelua Englannin Valioliigassa. Seuralla on vielä mahdollisuus nousta mukaan ensi kauden Mestarien liigaan, sillä se on tasapisteissä neljäntenä olevan Leicesterin kanssa. Leicesterillä on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Lue myös:

    Uusimmat