Mainos

Jos tämä poliisi tulisi pidättämään sinut, antautuisitko? Hipsteripoliisista tuli nettisensaatio

Brasilialainen poliisi on nähty viime aikoina otsikoissa ympäri maailmaa. Lehdet eivät suinkaan hehkuta miehen sankaritekoa, vaan hänen komeaa ulkomuotoaan. 

Brasilialainen poliisi on sulattanut lukuisten ihmisten sydämet sen jälkeen, kun kuva lahjuksia ottaneesta poliitikosta ja tämän poliisisaattueesta levisi koko kansan tietoisuuteen. 

Tieto komeasta poliisista levisi nopeasti koko maailmaan

Poliisi Lucas Valença ikuistettiin kävelevän saattueessa hyvin hoidetussa parrassa ja nutturassa. Uutisen pääpointti jäi taatusti monelta lukijalta huomaamatta, sillä poliisin timmi vartalo varasti tehokkaasti kaiken huomion. 

Kun paikallinen sanomalehti O Globo paljasti saattueessa olleen komean miehen nimen, poliisin nähtiin pian useammankin brasilialaislehden kannessa. Nyt tieto tästä hipsteriksikin kutsutusta poliisista on levinnyt lähes koko maailmaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Valençan Instagram-tili on kerännyt miehen julkitulon jälkeen runsaasti seuraajia. Miehen lihaksikasta vartaloa esittelevillä kuvilla on jo yli 220 000 seuraajaa, ja yhä useampi taho haluaa saada miehestä osansa. Mitä mieltä itse olet seuraavista kuvista? 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Oletko jo törmännyt tähän hauskaan ambulanssimieheen? 

0:51

Lähde: Metro

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.