Jos mies haluaa vakavaan parisuhteeseen, ei hänen kannata ajaa ainakaan tällaisella autolla

3:15

Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan rahoillaan leveilevät miehet jäävät parisuhdemarkkinoilla nöyremmin omaisuuteensa suhtautuvien kaksilahkeisten jalkoihin.

Pääkuvan video

Tältä näyttää ja kuulostaa yli 800 000 euron Ferrari – myynnissä Lempäälässä

Buffalon yliopiston tekemässä tutkimuksessa havaittiin, että naiset eivät pidä lompakkonsa paksuudella rehenteleviä miehiä potentiaalisina ehdokkaina pitempään parisuhteeseen. Esimerkiksi kalliin näköinen auto voi olla parisuhdemarkkinoilla jopa haitaksi.

Syy on tutkijoiden mukaan siinä, että autoillaan pröystäileviä miehiä pidetään vähemmän luotettavina ja seksuaalisesti siveettömämpinä kuin niin sanotusti tavallisten autojen kuljettajia.

Tutkimukseen osallistui 375 yliopisto-opiskelijaa, joita pyydettiin arvioimaan kahta autokaupoilla ollutta miestä. Kummallakin miehellä oli kuvitteellisessa tilanteessa käytössään saman verran rahaa, mutta toinen valitsi autoonsa kalliimman maalipinnan, suuremmat vanteet ja laadukkaamman äänentoistojärjestelmän.

Tulosten perusteella sekä mies- että naisvastaajat arvelivat autonsa ulkonäköön enemmän panostaneen miehen olevan kiinnostuneempi lyhyistä irtosuhteista kuin vakavasta parisuhteesta.

Autokaupoilla olleista miehistä se säästeliäämmän oloinen näyttäytyi opiskelijoille toista miestä potentiaalisempana elämänkumppanina, vanhempana ja elättäjänä.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja