Jos jouluna ei ole lunta, saattaa pukki tulla tällä Bentleyn erikoismallilla: "Tarkoituksena saada mittariin 65 miljoonaa kilometriä"

Bentley Flying Spurin jouluinen erikoismalli kelpaisi joulupukillekin 0:39
Bentley Flying Spurin jouluinen erikoismalli kelpaisi joulupukillekin.

Bentley on luonut jouluisen erikoisversion maailman nopeimmasta sedanista, Flying Spurista.

Bentley kertoo saaneensa tilauksen ainutlaatuisesta jouluteemaisesta Flying Spurista. Sen kustomointiosasto tarttui tuumasta toimeen ja rakensi vaativalle asiakkaalle häkellyttävän näköisen joululimusiinin.

V8-moottorin tuottamat 542 hevosvoimaa ovat Bentleyn mukaan selkeä parannus asiakkaan nykyisen kulkuneuvon kahdeksaan "porovoimaan".

– Tarkoituksena on saada mittariin noin 65 miljoonaa kilometriä vielä ennen vuoden loppua, Bentleyn "parrakas asiakas" kertoo hassuttelevassa tiedotteessa.

Flying Spurin Reindeer Eight -erikoisversion multimediajärjestelmä on varustettu kääntyvällä kosketusnäytöllä, jonka kerrotaan pitävän sisällään listan kilteistä ja tuhmista lapsista.

Auton istuimet ovat luonnollisesti ilmastoidut ja hierovat, jotta loppuvuoden urakka sujuisi asiakkaalta mahdollisimman mukavasti. Sekä asiakkaan että tämän vaimon nimet on kirjailtu istuinten niskatukiin.

Lähde: Bentley

Lue myös:

    Uusimmat