Jorma Uotinen täytti 73 vuotta – näin hän juhli vuosipäiväänsä: "Yksikään syntymäpäivä ole itsestäänselvyys"

Jorma Uotinen nähdään jälleen TTK-tuomarina – kertoo nyt, miten voi aivoinfarktin jälkeen 5:07
Videolla Jorma Uotinen kertoo, kuinka paljon Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarit keskustelevat esityksistä keskenään ennen suoraa lähetystä.

Tanssija-koreografi Jorma Uotisella oli aihetta juhlaan. 

Tanssija-koreografi Jorma Uotinen täytti 73 vuotta ja kertoi Instagramissa 28. kesäkuuta juhlistaneensa sitä kera kuohuvan. 

– Heleijaa! Vuorokauden vaihtuessa puhuimme ystävieni kanssa elämän ennakoimattomuudesta ja siitä, ettei yksikään syntymäpäivä ole itsestäänselvyys. Sitten joimme kiitollisina samppanjaa. Ja tämän koko päivän olen miettinyt, millaista on nyt olla 73-vuotias. Toivotaan, että se selviää tämän vuoden kuluessa. Ehkä en vielä ole vanhus, mutta olen kyllä elänyt jo pitkään, Uotinen kirjoitti syntymäpäiväkuvansa yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uotinen vietti syntymäpäiväänsä ainakin toimittaja-muotiguru Sami Sykön seurassa, sillä hänet on mainittu kuvan ottajana. 

Tanssii Tähtien Kanssa-tuomari sai maaliskuussa aivoinfarktin. Kesäkuun puolen välin tienoilla Uotinen kuitenkin kertoi MTV Uutisille voivansa hyvin. 

– Voin oikein mainiosti, sanon kaikille, että riittävän hyvin. Minulla on vähän sellainen leveäraiteinen kävely, mutta oikein hyvin kaikki toimii. Se on mennyttä ja nyt katsotaan eteenpäin. 

Uotinen kertoi, että dramaattinen tapahtuma säikäytti.

–  En ole mikään nuorukainen. Voin sanoa kiitollisena, että olen vielä elossa, Uotinen sanoi.

Tanssii Tähtien Kanssa nähdään jälleen syksyllä 2023 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat