Jorma Uotinen tansseissa vierailevasta tuomarista: Hilpeä ajatus!

Sunnuntaina nähtävää Tanssii Tähtien Kanssa -jaksoa tuomaroi yllättävä nimi.

Uusi Tanssii Tähtien Kanssa -kausi käynnistyi esittelyjaksolla sunnuntaina 14. syyskuuta huimin katsojaluvuin. Esittelyjakson keskikatsojamäärä oli 901 000 ja katseluosuus 47 prosenttia. Uusien tanssiparien tunnelmia seurasi eilen kaiken kaikkiaan 1 275 000 suomalaista.

Tällä kaudella tähtitansseissa nähdään uusia kuvioita, sillä tuomaristo on joka kerta erilainen. Jorma Uotisen, Jukka Haapalaisen ja Krisse Salmisen lisäksi ohjelmassa nähdään joka viikko yksi vieraileva tuomari, ja ensimmäisenä viitan saa harteilleen kansanedustaja Jutta Urpilainen.

Jorma Uotinen on innoissaan kuullessaan Urpilaisen saapuvan vierailevaksi tuomariksi ensimmäiseen lähetykseen

– Onhan tämä hilpeä ajatus. Tervetuloa vaan, Jutta!, Jorma hihkaisee.

– Odotan reipasta kommentointia, sillä hän on sanavalmis nainen, joka on uskaltanut tehdä rohkeita vetoja politiikassa. Toivottavasti se näkyy myös viihdepuolella, Uotinen toivoo.

Kauden muut vierailevat tuomarit julkistetaan viikoittain sunnuntain lähetyksen päätteeksi.

Tulevana sunnuntaina 21. syyskuuta tanssiparit pääsevät tositoimiin studioyleisön edessä kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä. Kuumeisesti tanssin saloihin perehtyneet tähtioppilaat esittävät oppejansa kuuman cha chan ja viekoittelevan valssin merkeissä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja