Jori Lehterä puhuu Jokereista – "Sen verran lusikoita sopassa"

1:22
Viikon vieras: Jori Lehterä kertoi Tulosruudulle huumekohtun vaikutuksista.

Helsingin Jokerien viimeaikaiset käänteet ovat sekavuudessaan hämmentäneet kiekkoväkeä. Nyt Jokereista puhuu seurassa nuorena pelannut Jori Lehterä.

Viime kauden lopussa venäläisvetoisesta KHL:stä vetäytyneellä Jokereilla ei ole miesten joukkuetta tällä kaudella missään sarjassa. SM-liiga on myös linjannut, ettei sarjaan ole asiaa ensi sesongillakaan. SM-liiga ei myönnä uusia liigalisenssejä kaudelle 2023–24, ja se ohjaa hakijoita suuntaamaan ensin Mestikseen.

Jokerien tulevaisuus on kaikessa seuraa ja sen johtamista ympäröivässä epämääräisyydessä sakean sumun peitossa. Antero Mertaranta heitti Tulosruudun viikon vieraana olleelle Jori Lehterälle kepeän kysymyksen, ettei tämä sentään kuulu Jokerien tuleviin omistajiin.

– En kuulu, ja siellä näyttäisi olevan sen verran lusikoita sopassa, että antaa siellä porukan touhuta, Lehterä veisti.

Tälle kaudelle Tapparaan palannut Lehterä vietti aikanaan Jokereissa juniorivuosia ja pelasi seurassa SM-liigaa kaudella 2006–07.

Lehterällä oli sanansa sanottavana siihen, miten hän suhtautuisi terveen Jokerit-seuran palaamiseen kotimaiseen jääkiekkoiluun. Entä millä silmällä Lehterä on tarkkaillut seuran käänteitä? Katso Lehterän haastattelu Tulosruudun viikon vieraana alla olevalta videolta. Ylälaidan videolla Lehterä kertoo huumekohunsa vaikutuksista.

11:30
Tappara-tähti Jori Lehterä kertoo ajatuksia urastaan, huumekohusta, Jokereista ja maajoukkueesta: "Vaikeiden vuosien jälkeen on löytynyt peli-iloa."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja