Joonas Nordman on työskennellyt pitkään kameran takana – paljastaa mikä sai palaamaan parrasvaloihin: "Muistan haaveilleeni siitä jo joskus teini-ikäisenä"

11:03
Joonas Nordman on tehnyt pitkään töitä kameran takana – mikä sai hänet palaamaan parrasvaloihin?

Joonas Nordmanin uusi ohjelma Joonas Nordman Show pyörähtää käyntiin pian.

Viihteen monitaituri Joonas Nordmanin oma uusi ohjelma, Joonas Nordman Show saa alkunsa lauantaina 28. maaliskuuta. Kyseessä on talk show, joka Nordmanin mukaan on saanut runsaasti vaikutteita yhdysvaltalaisista esikuvistaan. 

– Siellä tämän tyylisiä ohjelmia on tehty jo vuosikymmeniä. Ollaan vähän ajankohtaisissa aiheissa kiinni, revitään niistä huumoria ja sitten on kolme vierasta sekä loistava bändi, Nordman kertoo. 

Nordmanin mukaan hän itse ihastui ohjelmatyyppiin 2000-luvun vaihteen tienoilla, kun Subilla alkoi aikoinaan pyöriä yhdysvaltalaisen Conan O'Brienin isännöimä Late Night with Conan O'Brien -ohjelma. Ajatus omasta ohjelmasta syntyikin toden teolla siinä vaiheessa, kun Nordman alkoi pyöritellä MTV3-kanavan kanssa ajatusta siitä, millaista uutta ohjelmaa hän voisi alkaa työstää. 

– Sitten mietimme, että tämä voisi olla hyvä vaihtoehto. Ja tosiaan nyt sitten nähdään, oliko valinta oikea!

Isäntänä Nordman toivoo itse olevansa hyväntuulinen sekä läsnä oleva, joka toisinaan on myös humoristinen sekä tarvittaessa piikikäskin. Vieraina ohjelmassa nähdään miehen mukaan mielenkiintoisia suomalaisia laidasta laitaan. Esimerkiksi ohjelman ensimmäisessä jaksossa vierailevat näyttelijä Mikko Töyssy, laulaja Erika Vikman sekä liikemies Hjallis Harkimo

Vieraat eivät Nordmanin mukaan joudu hänen sohvallaan istuessaan varsinaineen grilliin tai prässiin, mutta ohjelmassa tullaan kuitenkin kuulemaan vierailta hauskoja tarinoita heidän elämänsä sekä uransa varrelta, joita ei olla aiemmin kuultu. 

Nordman on kunnostautunut vuosien ajan niin näyttelijänä, koomikkona, käsikirjoittajana kuin ohjaajanakin. Mies kertoo oman talk show'n olevan omalla tavallaan asia, josta hän on salaa haaveillut jo nuoresta iästä saakka. 

– Muistan haaveilleeni siitä jo joskus teini-ikäisenä, tai lukioikäisenä. Tai ehkä silloin, kun otin ensiaskeleitani stand upin parissa. Mutta ehkä se on vuosien varrella vähän hautautunut.

– Kyllä myönnän, että tämä on yksi unelma ehdottomasti ja on mukavaa, että se nyt sitten toteutuu. 

Yllä olevalla videolla Joonas Nordman kertoo tarkemmin siitä, mikä sai hänet palaamaan kameran eteen.

Joonas Nordman Show MTV3-kanavalla lauantaisin 28. maaliskuuta alken kello 21.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja