Joonas Donskoi ja Mikko Rantanen lupaavassa iskussa – Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tyylinäyte Hurricanesin tähtihetki

Colorado Avalanche lähtee hyvistä asetelmista NHL:n pudotuspeleihin. Joonas Donskoi ja Mikko Rantanen saivat heti harjoituspelissä onnistumisia.

Avalanche on varmistanut jo paikkansa varsinaisiin playoffeihin Läntisessä konferenssissa. Denverin ylpeys voitti harjoituspelissä Minnesota Wildin 3–2.

Joonas Donskoi iski irtokiekosta ottelun avausmaalin jo ajassa 1.25. Mikko Rantanen oli puolestaan juonimassa Gabriel Landeskogin viimeistelemää ratkaisumaalia kolmannessa erässä.

Ahon komea syöttö

Aleksandr Ovetshkin oli kahdella maalillaan sankari, kun Washington Capitals voitti Carolina Hurricanesin 3–2. Sebastian Aho syötti ovelasti Teuvo Teräväisen viimeistelemän kavennusmaalin kolmannessa erässä kahden miehen ylivoimalla.

Ensimmäisen pelinsä Hurricanesin paidassa pelannut Sami Vatanen urakoi puolustuksessa yli 20 minuuttia.

Florida Panthers sai kunnon palautuksen maahan. Aleksander Barkov, Erik Haula ja Aleksi Saarela joutuivat toteamaan Tampa Bay Lightningin paremmuuden lukemin 5–0. Tehokolmikko Brayden Point, Nikita Kutsherov ja Ondrej Palat keräsi yhteensä kymmenen tehopistettä.

Patrik Laine sai tililleen yhden syötön, kun Winnipeg Jets kaatoi Vancouver Canucksin 4–1. Laine pääsi laukomaan ylivoimahyökkäyksessä, ja Nikolaj Ehlers vei Jetsin 2–0-johtoon.

Juttuun päivitetty Winnipegin ja Vancouverin ottelun tulos kello 7.57.