Hanna Karttunen on mukana Italian Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa – parina Kaunarit-tähti!

Suomalaistanssija Hanna Karttunen on mukana Iltalian Tanssii Tähtien Kanssa -sarjassa. 

  • Katso ylhäällä olevalta videolta Suomen TTK-kisan viime kevään voittajien mietteitä. 

Italian Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan (Ballando con le stelle) seuraavalla kaudella mukana on suomalaisväriä! Tanssiparketilla pyörähtelee suomalainen huipputanssija Hanna Karttunen. Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Karttunen mittelöi tanssikisan voitosta yhdessä Kauniit ja rohkeat -sarjasta tutun Don Diamodin kanssa. Diamond näyttelee suosikkisaippuassa Bill Spenceriä, joka juuri Suomessa nähdyissä jaksoissa avioitui Brooken kanssa.


Mukana kisassa on myös suomalaistaustainen Veera Kinnunen, joka on ennenkin nähty sarjassa. Kinnunen voitti kisan viime kauden yhdessä Oney Tapian kanssa. Ruotsin Gävlessä syntynyt nainen sanoi Sisuradio haastattelussa vanhempiensa olevan suomalaisia. Kuuntele naisen haastattelu täältä.

Tanssitreenit ovat näyttävät alkaneen Italiassa, sillä Karttunen ja Diamond ovat jakaneet Instagram-palvelussa kuvia treenisalilta. 

Suomessa muun muassa Dance- ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmissa esiintynyt Karttunen on naimisissa musiikkitoimittaja ja juontaja Jone Nikulan kanssa.

Pari tapasi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kuvauksissa vuonna 2010. Nikula toimi tuolloin ohjelman tuomarina.

Lue myös:

    Uusimmat