Neljästoista kerta toden sanoo! Muistatko kaikki Kaunarit-Brooken avioliitot?

Kauniit ja rohkeat -ohjelman Brooke Forrester astelee tänään jälleen uudestaan alttarille. 

Kolmekymmentä vuotta viime vuonna täyttäneessa Kauniit ja rohkeat -sarjassa on nähty vuosien saatossa lukematon määrä kuohuttavia käänteitä laidasta laitaan. Monet juonikuvioista kulminoituvat erityisesti hahmojen välisiin romanttisiin suhteisiin. 

Yksi sarjan ahkerimmista rakastujista on Katherine Kelly Langin esittämä Brooke Logan Forrester, joka on ollut mukana sarjan alusta asti. Brooke on iskenyt silmänsä vuosien aikana useisiin uroksiin, ja yllättävän monen kanssa tie on kantanut aina alttarille asti.

Kokosimme yhteen Brooken kaikki valloitukset, keille kaikille hän on ehtinyt sarjan aikana sanoa "tahdon". 

Eric Forrester

Ericin kanssa Brooke on mennyt naimisiin kahdesti. Ensimmäisen kerran Brooke iski silmänsä Ericiin, kun Ridge jätti hänet palatakseen Carolinen luo. Liitto päättyi kuitenkin avioeroon kahden vuoden jälkeen. 

Toistamiseen kaksikko avioitui, kun Brooke pyrki osoittamaan tyttärelleen Bridgetille unohtaneensa Nickin. Tuolloinkin avio-onnea kesti vain vuoden verran.

Ridge Forrester

Ridgen ja Brooken tarinan tuntevat kaikki saippuafanit. Suhdesaaga hakee vertaistaan, sillä kaksikko on sanonut toisilleen "tahdon" alttarilla peräti seitsemän kertaa! Kaksikolla oli aikomus avioitua myös kahdeksannen kerran, mutta seremonia keskeytyi harmillisesti ennen kriittistä hetkeä.

Ridgen ja Brooken lukuisista liitoista lainvoimaisia on kuitenkin ollut ainoastaan kaksi. Loput on mitätöity tai jätetty puolitiehen.

Grant Chambers

Grant Chambersin kanssa Brooke vaihtoi sormuksia kostaakseen Ridgelle sen, että tämä kosi Tayloria itsensä sijaan. Ridge tuli viime hetkellä toisiin aatoksiin ja yritti estää kaksikon aikeet, mutta myöhästyi.

Thorne Forrester

Thorne ja Brooke saivat suhteelleen papin aamenen Brooken onnistuttua syrjäyttää Thornen aiemman rakkaan, kilpailevan Spectran muotisuvun Macyn. Forresterin perheen voimakkaasta vastustuksesta huolimatta liitto solmittiin – ja mitätöitiin jo puolen vuoden kuluttua Brooken tajuttua olevansa edelleen korviaan myöten rakastunut Ridgeen.

Whipple "Whip" Jones II

Whipple "Whip" Jones II:n kanssa Brooke avioitui peitelläkseen sitä tosiasiaa, että oli tullut raskaaksi tyttärensä miehen Deaconin kanssa. 

Dominick "Nick" Marone

Nick Maronen ja Brooken lyhyt avioliitto päätyi karille jo vuoden päästä alkamisestaan, kun Nick päätyi sänkyyn Brooken tyttären kanssa ja saattoi tämän raskaaksi. Lopullinen kuolinisku liitolle tuli, kun Nick kaappasi Forresterien muotitalon itselleen.

Bill Spencer

Tänään on todellinen merkkipäivä, sillä Brooke ja Bill astelevat alttarille ensimmäistä kertaa. Billillä ja Brookella oli aikoinaan seksisuhde kun Bill oli vielä naimisissa Brooken siskon Katien kanssa. Seksisuhteen ja tulevan avioliiton välissä Brooke ehti lämmittää jälleen tunteitaan Ridgeä kohtaan, mutta on kuitenkin päättänyt ottaa Billin aviomiehekseen.

Brooke nähdään tänään morsiamena siis neljättätoista kertaa sarjan historiassa. Kaunarit-kansa jää odottamaan henkeä pidätellen, kuinka pitkäksi tämä avioliitto on luotu kestämään. Asioita mutkistaa myös yllättäen Ridge, joka haikailee "elämänsä rakkauden" perään ja tuskailee tämän menettämistä jälleen kerran toiselle miehelle.


Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla arkisin kello 17.55

Lue myös:

    Uusimmat