Joku ilmoitti poliisille täpötäydestä ravintolasta – totuus "ihmisryysiksestä" huvittaa: "On myös ihmisiä, joista se on vähän karmivaa"

Taiteilija Hanna loi"Koronahaamun" 0:34
Taiteilija Hanna Pilve-Salminen loi "Koronahaamun". "Nämä ovat ahdistavia aikoja kaikille, ja asia koskettaa kaikkia. Taiteeni on muutenkin synkkää, joten siinä oli myös pieni kipinä tähän teokseen", hän kertoo.

Huolestunut sivullinen soitti poliisille muovipäiden kokoontumisen vuoksi.

Virkavalta ilmaantui ravintolaan Brisbanessa erikoisesta syystä. Poliisi oli saanut ilmoituksen koronaohjeiden vastaisesta ihmiskokoontumisesta, joka ei kuitenkaan ollut aivan todellinen, kertoo 10 Daily.

Päät "istuvat" pöydissä

Australalaisravintolan omistaja Beau Downs uskoo, etteivät ihmiset mielellään tule valmiiksi tyhjään ravintolaan. Kun korona tyhjensi paikat ja pakotti ravintolan siirtymään noutoruokatilauksiin, Beau päätyi luovaan ratkaisuun ja osti kampauspäitä koristeiksi ravintolaan.

Naapurinkampaamo oli heittämässä kampauspäät pois, ja aluksi Beaun oli tarkoitus viedä ne kotiin nuorille tyttärilleen. Lopulta hän kuitenkin tajusi, että voisi koristella ravintolan päillä. Päät "istuvat" pöydissä, koska asiakkaat eivät voi jäädä paikan päälle.

– Ehkä 70 prosenttia ihmisistä ymmärtää ja nauraa ääneen ja pyytää saada ottaa kuvia, mutta sitten on myös ihmisiä, joista se on vähän karmivaa, ja olen samaa mieltä, mutta tämä on tehty kieli poskessa ja se on hauskaa, Beau kuvailee.

Joku soitti poliisille

Yllättäen joku kuitenkin sekoitti tekopäät aitoihin ihmisiin ja soitti poliisille "laittomasta kokoontumisesta". Virkavalta saapui tarkastamaan tilanteen.

– Konstaapeli pysähtyi ulos, hän vilautti valoja, lähestyin autoa ja epäröin vähän... Vakuutin, että emme tee mitään väärää. Poliisit nauroivat ja näkivät tilanteen hauskan puolen, Beau kuvailee.

10 News First Queensland vieraili "pääravintolassa". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Haluaisivat jo paikalle oikeita asiakkaita

Vaikka tekopäistä on ollut iloa, Beau toivoisi jo oikeita asiakkaita ravintolaansa.

– Ravintolassa on minulle ja perheelleni kyse enemmästä kuin ruoasta ja take away -tilauksista. Siinä on kyse sosiaalisesta yhteydestä ja yhteydestä yhteisöön.

Lue myös:

    Uusimmat