Jokerit aloitti KHL-kotipelien sarjansa tappiolla – "Vastustaja oli tänään tappavan tehokas"

Jokerit avasi neljän ottelun mittaisen kotipelien sarjansa jääkiekon KHL:ssä maanantaina tappiolla, kun se hävisi Helsingissä Avangard Omskille 2–5.

Kotijoukkueen maalit laukoivat John Norman ja Henrik Haapala, kumpikin summasivat 1+1 pistettä. Avangardin voittomaalin syötti suomalaispuolustaja Oliwer Kaski

Jokerit oli voittanut edellisessä ottelussaan vieraissa KHL:n länsilohkoa johtavan Moskovan TsSKA:n. Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki saattoi vain taivastella itälohkon kärkijoukkueisiin kuuluvan Avangard Omskin poikkeuksellisen korkeaa viimeistelyprosenttia.

– Vastustaja oli tänään tappavan tehokas – teki joka paikasta maalin, Marjamäki hämmästeli.

Jokerit hallitsi toista erää selvästi, ja myös viime syyskuussa keskinäisen kohtaamisen voittanut Avangard oli puolustuskannalla.

– Toinen erä oli täysin meidän. Siitä piti jatkaa kolmannessa erässä, Marjamäki päivitteli.

Jokerit kohtaa seuraavaksi keskiviikkona HK Sotshin.