Johnny Deppin erikoinen harrastus – keräilee nukkeja

Näyttelijä Johnny Deppillä on vähintäänkin erikoinen harrastus: mies nimittäin keräilee toisia julkkiksia esittäviä nukkeja!

Vasta eronneella näyttelijä Johnny Deppillä, 49, on erikoinen harrastus: mies keräilee julkkisnukkeja. Deppin lähipiiriin kuuluva lähde paljasti Daily Star -lehdelle miehen omistavan kymmenittäin harvinaisia nukkeja.

– Häneltä löytyy nukkeina Beyoncé, Destiny's Childin tytöt, High School Musicalin näyttelijäkaarti, New Kids on the Block -bändin pojat, Elvis ja jopa Donny Osmond, lähde lavertelee ja jatkaa tarinointiaan kertomalla, että Depp ei ainoastaan keräile nukkeja, vaan asustaa ne ajankohtaisten uutistapahtumien mukaisiksi.

– Oudoin nukeista on Lindsay Lohan, jolla on luonnollisesti nilkassaan valvontapanta niiltä ajoilta, kun hän oli kotiarestissa.

Ehkäpä outo harrastus auttaa muun muassa Pirates of the Caribbean -näyttelijää unohtamaan vakavammat elämässään tapahtuvat käänteet? Viime aikoina miestä on nimittäin siunattu epäonnisilla käänteillä: erolla pitkäaikaiseen kumppaniinsa Vanessa Paradisiin ja sairaalaan joutuneella äidillä. Johnny Depp on jo vieraillut sairaalassa äitinsä Betty Palmerin luona.

Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Daily Star, Female First

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja