Johnny Deppin naishistoria – nämäkin suhteet kariutuivat

Hollywoodin hurmurinäyttelijä Johnny Deppin 14 vuotta kestänyt parisuhde Vanessa Paradisin kanssa päättyi vastikään eroon. Helmi kokosi yhteen Johnny Deppin naiset, joiden kanssa hurmuri on vuosien aikana seurustellut.

Näyttelijä Johnny Deppin, 49, ero Vanessa Paradisista, 39, ei ole näyttelijäkomistuksen ensimmäinen ikävästi päättynyt parisuhde. Depp on ollut vuosien aikana sekä naimisissa että kihloissa – peräti useaan otteeseen.

Lori Anne Allison

Depp avioitui Lori Anne Allisonin kanssa 20-vuotiaana. Nuori rakkaus kuitenkin mureni muutamassa vuodessa, sillä vuonna 1983 solmittu avioliitto päättyi jo vuonna 1985.

Jennifer Grey

Näyttelijä Jennifer Grey oli Deppin kanssa lyhyen aikaa kihloissa vuonna 1989. Pariskunnan suhde päättyi eroon saman vuoden aikana.

Sherilyn Fenn

Depp oli kihloissa 1980-luvun lopulla näyttelijä Sherilyn Fennin, 47, kanssa. Heidän suhteensa kesti kolme ja puoli vuotta.

Winona Ryder

Näyttelijä Winona Ryder, 40, ja Depp tapasivat vuonna 1989 ensimmäistä kertaa ja aloittivat parin kuukauden kuluttua ensitapaamisestaan seurustelun. Depp oli Ryderin kanssa myös kihloissa. Pariskunnan suhde päättyi eroon kolmen vuoden jälkeen.

Kate Moss

Huippumalli Kate Moss, 38, viihtyi hurmurinäyttelijän rinnalla neljä vuotta. Pariskunnan seurustelu päättyi vuonna 1998, ja myöhemmin on kerrottu, että Depp oli jo tuolloin iskenyt silmänsä uuteen tyttöystäväänsä.

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis, 39, ja Depp tapasivat ensimmäistä kertaa yhteisen ystävänsä kautta ja sittemmin rakkauden pääkaupungissa Pariisissa. . Deppin ja Paradisin rakkaustarina kesti kaiken kaikkiaan 14 vuotta. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Pariskunta ei ollut kihloissa eikä naimisissa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähteet: Wikipedia, Daily Mail, Supermodels.nl

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja