Johnny Depp haluaa maksaa exälleen yli 120 miljoonaa erorahaa

Johnny Depp aikoo antaa entiselle avovaimolleen Vanessa Paradisille huikean summan eron myötä, vaikka pari ei ollutkaan naimisissa.

Näyttelijä Johnny Depp, 49, valmistautuu antamaan eron myötä entiselle avovaimolleen Vanessa Paradisille, 39, jopa 124 miljoonaa euroa. Summa on yksi suurimpia erorahoja, mitä avioliittoon vihkimättömien kesken on annettu.

Lähes 250 miljoonan euron omaisuuden haalinut Depp ja ranskalaislaulaja-näyttelijä Paradis julkistivat hiljattain tiedon erostaan – monen kuukauden erohuhujen kieltämisen jälkeen. Pari ehti olla yhdessä 14 vuotta, mutta ei mennyt koskaan naimisiin.

– Jos pari olisi ollut naimisissa, Deppin vaimo olisi voinut vaatia helposti puolet hänen omaisuudestaan, elatusavun lapsille ja elatusapua. Tämä ei kuitenkaan päde nyt, kun he eivät ole naimisissa. Kumppanin täytyisi siinä tapauksessa nostaa siviilikanne ja mentävä oikeuteen, Hollywoodin huippuasianajaja Robert Nachs kertoi The Sun -lehdelle.

– Käräjöinti on kallista ja voisi nousta huikean korkeisiin lukemiin. Kuukausittaisen maksun sijaan hän (Depp) tulee sopimaan maksun könttäsummalla, Nachs jatkaa.

Omaisuutta ympäri maailman

Depp tienasi pelkästään 62 miljoonaa vuonna yksistään vuonna 2010 ja miehellä on kiinteistöjä ympäri maailman. Pari on asunut kahden lapsensa, Jackin, 10, ja Lily-Rosen, 13, kanssa kartanossa Los Angelesissa. Deppillä on siellä myös kerrostaloasunto. Tähti omistaa talon Pariisin esikaupunkialueella ja saaren Bahamalla. Reilu vuosi sitten hän osti myös palatsin Italian Venetsiasta. Huhut kertovat, että Depp olisi tehnyt salaisen asuntokaupan talosta Burnham Marketin kylässä, Englannin Norfolkissa. Perhe asui ensin eteläisen Ranskan Plan-de-la-Tourissa ja Paradisin oletetaan pitävän kyseisen talon.

Vielä viime kuussa Depp kertoi The Sun -lehdelle, etteivät erohuhut pidä missään nimessä paikkansa.

– Sanoin minä mitä hyvänsä, ihmiset uskovat päinvastaista. En voi sanoa tarpeeksi usein, ettei suhteemme ole ohi, Depp lisäsi.

Jatkuuko ystävyys eron jälkeen?


Paradis nousi kuuluisuuteen 14-vuotiaana maailmanlaajuisesti menestyneellä kappaneellaan Joe le taxi. Sen jälkeen hän on julkaissut viisi albumia, viimeisimmän seitsemän vuoden tauon jälkeen. Paradis on myös näytellyt viime vuonna julkaistussa, paljon kritisoidussa elokuvassa Café de Flore ja on toiminut Chanelin luottomallina jo vuodesta 2001.

Deppin edustaja vahvisti tiistaina 19. kesäkuuta 2012 parin eronneen sovinnollisesti.

Deppin kerrotaan haluavan hänen ja Paradisin pysyvän ystävinä, mutta Paradisin kerrotaan tuntevan enemmän suuttumusta siitä, kuinka heidän parisuhteensa päättyi.

Ennen Paradisin tapaamista Depp on ollut melkoinen hurmuri – mies on , muun muassa huippumalli Kate Mossin ja näyttelijä Winona Ryderin kanssa. Huhut väittävät, että Depp olisi kiinnostunut The Rum Diary -elokuvan vastanäyttelijästään Amber Heardista, 26.

Nähtäväksi jää, kauanko Depp ja Paradis viihtyvät sinkkuina – vai palaako Hollywoodin unelmapari vielä joskus yhteen?

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Thesun.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja