Johnny Depp ja Vanessa Paradis erosivat: Tällainen oli kuvankauniin parin rakkaustarina

Näyttelijä Johnny Depp on eronnut pitkäaikaisesta naisystävästään Vanessa Paradisista. Helmi kokosi yhteen pariskunnan suhteen onnenhetket ja karikot, lue!

Näyttelijä JohnnyDepp, 49, on eronnut pitkäaikaisesta kumppanistaan VanessaParadisista, 39. Hollywoodin unelmaparilta vaikuttanut kaksikko ehti olla yhdessä huikeat 14 vuotta.

Ensikohtaaminen

Depp ja Paradis tapasivat ensimmäistä kertaa vuonna 1994 yhteisen ystävänsä kotona. Tuolloin Depp seurusteli vielä huippumalli KateMossin kanssa, mutta Vanessa hurmasi Hollywood-tähden välittömästi – ja tunne oli molemminpuolinen. Kaksikko ei kuitenkaan rynnännyt parisuhteeseen, vaan rakkaus antoi odottaa itseään.

Tapaaminen Pariisissa

Neljä vuotta ensitapaamisensa jälkeen vuonna 1998 Depp ja Paradis törmäsivät toisiinsa Pariisissa. Jälkeenpäin Paradis on kuvannut hetkeä Pariisissa rakkaudeksi ensisilmäyksellä.

Ensimmäinen julkinen esiintyminen yhdessä

Vuonna 1999 Johnny Depp sai nimikkotähtensä Hollywoodin kuuluisalle Walk of Famelle. Tuolloin Paradis esiintyi ensimmäisen kerran hurmurinäyttelijän rinnalla julkisuudessa.

Pariskunnan näyttäytyminen yhdessä vahvisti kaikki huhut siitä, että he olivat löytäneet toisensa.

Yhteiset lapset

Paradisilla on Deppin kanssa tytär Lily-Rose Melody Depp ja poika John Christopher "Jack" Depp III. Lily-Rose syntyi vuonna 1999 ja Jack 2002.

Vuonna 2000 Paradis julkaisi Bliss-nimisen albumin, joka on omistettu parin tyttärelle.

"Ei" avioliitolle

Vaikka Depp ja Paradis olivat 14 vuotta yhdessä, he eivät avioituneet. Vuonna 2010 Depp kommentoi asiaa toteamalla, ettei avioitumiseen tarvita virallisia papereita.

– Avioliitto solmitaan sielusta sieluun ja sydämestä sydämeen. Ei tarvita ihmistä toteamaan, että nyt olette naimisissa. Jos Vanessa haluaisi avioitua, miksei... Mutta asia on niin, että minua pelottaisi pilata hänen sukunimensä. Se on niin hieno nimi, mies kuvaili Extralle.

Paradis puolestaan kertoi tammikuussa 2012 Daily Mailille, ettei usko sielunkumppaneihin tai avioliittoon.

– Sielunkumppanuuden idea on kaunis ja todella romanttinen, jos siitä kertoo elokuvassa tai laulussa. Todellisuudessa se on mielestäni pelottava ajatus, hän totesi.

Paradisin mukaan on kamala ajatus, että sielunkumppanin kuollessa kaikki olisi rakkausrintamalla ohi.

Särö rakkaudessa

Viime vuoden huhtikuussa ranskalainen Voici-lehti julkaisi kuvan, jossa Deppin väitettiin suutelevan toista naista. Myöhemmin nainen tunnistettiin tiedottaja RobinBaumiksi.

Myöhemmin Depp on yhdistetty myös useisiin näyttelijäkaunottariin, vaikka Paradis tai Depp eivät kumpikaan kommentoineet suhteensa tilaa.

Ristiriitaisia tunteita

Vuoden 2012 aikana pariskunnan suhteen tilasta alkoi liikkua yhä enemmän huolestuttavia huhuja.

– Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Depp puhuu hänestä (Vanessasta). He haluavat saada suhteensa toimimaan, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi tänä keväänä E! Onlinelle

Ero

Kesäkuussa 2012 Deppin tiedottaja kertoi medialle Deppin ja Paradisin parisuhteen kariutumisesta. Unelmapariskunnaksi kuvaillun parin suhde tuli tiensä päähän 14 vuoden jälkeen.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähteet: Homeescapade, Wikipedia, E!, Daily Mail, popeater.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja