Johnny Depp: Meissä kaikissa asuu pieni Rango!

Uuden Rango-animaation tähden Johnny Deppin mielestä kaikista löytyy kameleonttimainen puoli.

Näyttelijä Johnny Depp nähdään – tai pikemminkin kuullaan – tänä vuonna ensimmäiseksi seikkailuanimaatiossa Rango-nimisenä kameleonttina. Elokuvassa Depp teki jälleen töitä yhdessä Pirates of the Caribbean -elokuvan ohjaajan Gore Verbinskin kanssa.

– Mitä näin Rangon hahmossa jo varhaisessa vaiheessa, ja mistä juttelimmekin Goren kanssa, on se, että tavallaan meissä kaikissa on kameleonttimainen puoli. Löydämme sen itsestämme tietyissä tilanteissa, kun meidän on sopeuduttava tilanteeseen tai henkilöihin selvitäksemme hetkestä tai päivästä. Niin minä tavallaan näin Rangon, Depp kertoo MTV Newsille.

Rango polkaisee käyntiin Deppin kiireisen vuoden, sillä tänä kesänä hän näyttelee jälleen merirosvo Jack Sparrow'ta elokuvassa Pirates of the Caribbean – Vierailla vesillä. Elokuva on jatkoa edelliselle elokuvalle Maailman laidalla, mutta tällä kertaa ohjaajan paikalla istuu Rob Marshall. Lähitulevaisuudessa Depp nähdään elokuvissa Rum Diary sekä Dark Shadows, jonka mies tekee yhteistyössä ohjaaja Tim Burtonin kanssa.

Rangon suomen ensi-ilta on 18.3.

Lisää tähdestä:

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja