Johnny Depp hurmaa pian vampyyrina

Elokuvissa pyörii parhaillaan seksikkäitä vampyyreja toisensa perään, mutta kuumin heistä on vielä näkemättä.

Johnny Depp ei turhia lomaile riisuuduttuaan Jack Sparrow'n rooliasusta. 47-vuotias Sweeney Todd -paholaisparturin roolissakin vavisuttanut Depp – joka on parhaillaan Pirates of the Caribbean -elokuvan kuvauksissa (tai tekemässä ) – aloittaa uuden projektinsa helmikuussa. Dark Shadows perustuu samannimiseen vampyyriaiheiseen televisiosarjaan. Siinä Depp näyttelee 175-vuotiasta vampyyria Barnabas Collinsia, jonka alkuperäissarjassa sulki arkkuunsa hänen oma isänsä vuonna 1795.

Depp työskentelee tässäkin elokuvassa yhdessä pitkäaikaisen kollegansa ohjaaja Tim Burtonin kanssa. Heidän yhteistyöllä on syntynyt muun muassa Sweeney Todd, Liisa ihmemaassa, Jali ja suklaatehdas sekä Saksikäsi Edward.

– Tim ja minä olemme vuosien mittaan pyöritelleet ideaa tästä elokuvasta. Dark Shadows oli tv-sarja Yhdysvalloissa 60-70-luvulla, jota muistan lapsena katselleeni. Minua kiehtoi mielettömästi tämä vampyyrihahmo, Barnabas Collins. Vuosia myöhemmin selvisi, että Timin ollessa tenava hän juoksi kotiin kuten minäkin katsomaan tätä goottihenkistä saippuaoopperaa. Se oli aikoinaan tosi outo ohjelma, Depp kertoo.

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Celebuzz.com

Kuva: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat