Johnny Depp toteutti faninsa unelman

Kun yhdeksänvuotias koulutyttö Beatrice Delap mietti uusia keinoja kapinoida opettajiaan vastaan, tuli hän siihen tulokseen, että vain Johnny Deppin näyttelemä kapteeni Jack Sparrow voisi auttaa.

Brittiläinen Beatrice Delap päätti kirjoittaa kirjeen Jack Sparrow'lle.

"Me olemme joukko pieniä piraatteja, mutta emme oikein osaa kapinoida opettajiamme vastaan. Haluaisimme, että sinä tulisit tänne ja auttaisit meitä", Beatrice Delap kirjoitti.

Delap lähetti kirjeensä täydelliseen aikaan, sillä Johnny Depp sattui juuri olemaan lähistöllä kuvaamassa uutta Pirates of the Caribbean -elokuvaa. 47-vuotias näyttelijä päätti tarttua tuumasta toimeen, pukeutui roolihahmonsa asuun ja otti mukaansa kourallisen muita piraateiksi pukeutuneita näyttelijöitä.

Yllätys oli melkoinen, kun piraattilauma saapui Meridianin kouluun keskiviikkona iltapäivällä. Depp kutsui koulun oppilaat kiireelliseen kokoukseen, jossa hän luki Delapin kirjeen ääneen.

– Hän kysyi yleisöltä, kuka meistä on Beatrice Delap, ja kun nostin käteni ylös, hän pyysi minua tulemaan eteen ja antoi minulle halauksen. Sitten hän sanoi, ettei meidän ehkä kannattaisi kapinoida tänään, sillä ulkopuolella on poliiseja tarkkailemassa minua, Delap kertoi iloisesta yllätyksestä London Tonightin tv-uutisille.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: people.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja