John Storgårdsin kassi:

- korvasieniä - Chevre-juustoa - greippi - 4 lampaankyljystä - kesäkurpitsa - prk oliiveja

Markus Maulavirran ja John Storgårdsin menu:

Lampaankyljykset

lampaankyljyksiä Chevre-juustoa korvasieniä sipuli kesäkurpitsa öljyä paistamiseen kermaa suolaa pippuria

Hakkaa lampaankyljykset litteiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Täytä Chevre -juustolla ja sido hammastikulla. Paista pannulla hetki ja laita sitten uuniin muutamaksi minuutiksi. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja paista oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Hakkaa korvasienet hienoiksi ja käristä sipulin kanssa. Lisää hieman kermaa ja keitä hetki. Tarjoa lampaankyljysten kera. Valmista greipistä ja oliiveista mehukas salaatti lisäkkeeksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja