John luuli ostaneensa purkukuntoisen talon – sade paljasti villiintyneestä pihasta superyllätyksen: "En ikipäivänä olisi uskonut..."

Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? 0:54
Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? Yhdysvaltain Houstonista löytyy uima-allas, joka ei todellakaan sovi heikkohermoisille!

John osti huonokuntoisen talon ja tietämättään myös uima-altaan!

Teksasilaismies oli ostanut huikeamman kodin kuin aluksi ajattelikaan. Vanhan, huonokuntoisen talon ostanut John Reynolds sai yllätyksekseen tietää, että hänellä on uima-allas, kertoo The Sun.

Sade täytti altaan

John osti jo kaksi vuotta sitten huonossa kunnossa olevan kiinteistön 15 000 dollarilla. Miehen ajatuksena oli purkaa vuonna 1955 rakennettu talo ja rakentaa paikalle uusi, mutta kolmen kuukauden kuluttua kaupoista Johnia odotti melkoinen yllätys.

Eränä päivänä Teksasissa satoi rankasti. Kuuron jälkeen Johnin pihaan oli ilmestynyt uima-allas.

– Olin nähnyt vähän betonireunusta, mutta oletin, että se on osa patiota, tai kukkapenkki, mies kommentoi.

"Tuntui kuin olisin törmännyt voittoarpaan"

Yhdeksän metriä pitkä ja 150 000 litraa vetävä alals oli jäänyt villiintyneen kasvuston ja pihaa peittävän rojun alle; John oli ollut kiireinen muun remontin kanssa, joten allasalue ei ollut vielä kiinnittänyt hänen huomiotaan. Rankkasade kuitenkin täytti altaan vedellä.

John sai naapuriltaan soiton sateen jälkeen. Nainen kysyi, onko John jo nähnyt altaansa.

– Sanoin, etten tiedä, mistä puhut, ei minulla ole uima-allasta. Hän sanoi "onpas", John muistaa.

– Tuntui kuin olisin törmännyt voittoarpaan.

Tarina Johnin onnesta levisi medioihin. Kuvassa allas ennen ja jälkeen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Käyttää allasta nyt joka päivä

1,5 vuoden remontin jälkeen John voi jo lillua autuaasti altaassaan. Mies kertoo käyttävänsä sitä joka päivä. Talonkin hän päätti pitää.

– En ikipäivänä olisi kiinteistöä ostaessani uskonut, että uin vielä omassa altaassani, John sanoo.

– Ostin sen  sijoituksena, aikeeni oli remontoida ja myydä se, mutta siitä on löytynyt niin monia yllätyksiä, etten usko, että voisin luopua siitä. Ystäväni ja minä olemme altaassa tuntikausia päivittäin. Ei takapihaltaan voisi toivoa löytävänsä suurempaa palkintoa.

Lue myös:

    Uusimmat