Rakennuttaja osti jättimäisen varaston – sisältä löytyi jokaisen joulufanin unelmien täyttymys: "Se on kuin talven ihmemaa"

Varaston sisältä löytyi jättimäinen"joulumaa" 1:40
Varaston sisältä löytyi jättimäinen "joulumaa"

Urakoitsija sai elämänsä yllätyksen, kun vanhan rakennuksen sisältä löytyi tuhansien neliömetrien kokoinen "joulumaa".

Rakennuksen Wisconsinissa ostanut urakoitsija sai elämänsä yllätyksen, kun vanhan rakennuksen sisältä löytyi todellinen joulumaa.

Rakennus täynnä joulukuusia, pihakoristeita, jouluvaloja...

Rakennuksessa aiemmin toiminut yritys oli ollut maailman suurin jouluaiheisten koristeiden valmistaja. Nimenvaihdosten, fuusioiden ja varastona toimimisen jälkeen rakennus myytiin eteenpäin rakennuttajalle vuosi sitten. Rakennuttaja osti kiinteistön näkemättä sitä.

Satavuotiaan rakennuksen sisällä odotti yllätys: kun ostaja saapui katsomaan sitä, kävi ilmi, että rakennus on aivan täynnä joulukuusia, erilaisia sisä- ja pihakoristeita ja iloisia jouluvaloja.

Kaikki myydään pois

Jotta rakennuksen tilalle voidaan rakentaa joko edullisia vuokra-asuntoja tai eläkeikäisille tarkoitettuja asuntoja, joulutavaroista täytyy kuitenkin hankkiutua eroon. Omistaja myykin kaiken, ja haluaa samalla tuoda joulupyhien iloa kansalle.

– Rakennus on yli kahdeksan tuhannen neliön kokoinen, siinä on kolme kerrosta ja löysimme neljän tuhannen neliömetrin edestä kuusia ja seppeleitä, jotka olivat ruskeissa laatikoissa yläkerrassa, "joulukauppaa" johtava Pete Burback kommentoi.

– Jokaisen kulman takana on jotakin upeaa ja historiallista. Käytämme varmaankin nyt samoja puukärryjä, jotka joku kaveri rakensi vuonna 1901 liikutellakseen tavaraa. Täällä on todella hauskaa olla töissä.

"Ei tarvitse edes ostaa mitään, tule vain käymään"

Tavaraa tullaan myymään pois miljoonan dollarin edestä. Pelkästään kuusia on joulukaupan nettisivun mukaan tarjolla tuhansia. Peten mukaan viikon mittaisesta joulutavaran myyntitilaisuudesta kannattaa tulla nauttimaan.

– Ei tarvitse edes ostaa mitään, tule vain käymään ja kävele lapsesi kanssa ympäri rakennusta. Se on kuin talven ihmemaa, ette ole nähneet vielä mitään, Pete lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat