Johanna Koivu juontajan pestistään: Toivottavasti kaikki ei näy nauhalla!

Sing along -juontaja Johanna Koivu kertoo AVAlle nauttineensa suuresti uudesta juontajan pestistään. Tanssijalka on vipattanut, naurua hersynyt ja välillä jopa mietittänyt, näkyvätkö kaikki pienetkin eleet ja liikkeet nauhalla.

Elonkerjuu-yhtyeen viulisti Johanna Koivu on varsinainen moniosaaja: nuori nainen – koulutukseltaan näyttelijä – on luonut uraa muusikkona sekä tätä nykyä myös juontajana. Musiikin- ja nauruntäyteistä Sing along -sarjaa luotsaava Koivu kertoo jännittäneensä uutta pestiä ja sen tuomia uusia haasteita.

– Kaikkein haastavinta oli itse juontaminen, koska en ollut aiemmin kokeillut sitä. Oli todella jännittävää päästä kokeilemaan uutta juttua – se on ammattini suola! Pystyy tekemään monipuolisesti kaikenlaisia projekteja ja testata samalla omia rajojaan, Koivu kertoo.

Johanna Koivu paljastaa, että Sing along -sarjan kuvauksissa oli vaikea pysyä vakavana, sillä huulenheitto oli välillä niin hervotonta, ettei hän meinannut saada aina edes juontoja tehtyä.

– Piti nipistää itseään joskus, etten nauraisi. Toivottavasti se ei näy nauhalla! Koivu virnistää.

Tarkkanäköiset katsojat ovat saattaneet kiinnittää huomiota siihen, miten näyttävästi Johanna Koivu tanssahtelee ja jammailee ohjelman aikana.

– Kun musiikki lähtee päälle, niin meikäläinen myös. Ohjaaja oli sitä mieltä, että antaa mennä vaan: olin oma itseni, Koivu kuvailee.

– Ohjelman henkenä on, että hölmöillä saa. Samalla tehtäväni oli luoda vieraille oikeaa fiilistä ja saada heidät rentoutumaan. Näin he myös uskaltavat paremmin improvisoida.

SING ALONGtorstaisin kello 20.00 MTV3-kanavalla.


Lue myös:


AVA

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja