Sähäkkä Tanja Huutonen: Kasarilook on nyt kuuminta hottia!

Syksyn sävel -retroa juontava Tanja Huutonen paljastaa AVAlle, mikä vuosikymmen puhuttelee häntä itseään: 1970-luku, kasari vaiko kenties ysäri?

Juontaja ja toimittaja Tanja Huutonen hymyilee ilmiömäisen maireata hymyä yllään sähkönsininen jakku olkatoppauksineen kaikkineen. Näyttävä jakku on peräti vuodelta 1989; silmiinpistävä vaate on Huutosen mukaan nähnyt elämää muun muassa polttareissa ja Paula Koivuniemi -imitaatioissa. Samaan sävyyn -ohjelmaa juontava nainen on valinnut ylleen lyhyen minihameen ja näyttävät korkokengät.

– Tämä asu on niin törkeä kuin kasarilla voi olla; isot olkatoppaukset ja liehuvat minkkitupsut. En ehkä normaalisti heti laittaisi tällaista asua päälle, mutta Lontoossa asuva kaverini sanoi tämän olevan nyt todella trendikästä sielläpäin. Kasari on tosi vahvasti tulossa takaisin, mikä on uskomatonta, mutta totta, Huutonen hymyilee.

Tiukat housut ja olkatoppaukset tekevät paluun

Tanja Huutosen mukaan aitoja kasari- ja ysärivaatteita on vaikea löytää. Juontaja kehottaa kaikkia vaatekaappejaan tyhjentäviä naisia olemaan heittämättä vanhoja kasarivaatteita syyttä suotta roskakoriin.

– Nythän suurinta hottia on 1980-luvun muoti! Kun katsoo ympärilleen, kaikkialla näkee oranssia ja tiukkoja housuja. Silloin muotia oli vahvat sekä pastellivärit ja nyt niitä värejä näkee kaikissa vaatekaupoissa. Niitä voi kukin tahollaan kauhistella tai ihastella, Huutonen kuvailee.

Huutosta itseään puhuttelee enemmän 1970-luku, kuin 1980-luvun muoti-ilmiöt.

– Tykkään enemmän tolppakoroista, kuin olkatoppauksista, nainen nauraa.

– Tuolloin oli myös todella ihania nostalgisia hittejä.

AVAlla launtaisin klo 18. Syksyn sävelet esitetään kokonaisuudessaan vuosilta 1971–1981.AVA

Teksti: Katri Koskinen

Kuvat: AVA, MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja