Jodie, 26, käyttää vuodessa enemmän rahaa ulkonäköönsä kuin vuokraan ja ruokaan – näin pöyristyttävä summa maksaa itsensä takaisin: "Saan päivittäin jopa 30 kehua"

Mimi hurmaa meikki-illuusioillaan 0:58
Mimi Choi tekee uskomattomia optisia illuusioita meikeillä – katso ja hämmästy!

Lontoolaisnainen kertoo The Sunille käyttävänsä vuodessa viisinumeroisen summan ulkonäköönsä. Summan rinnalla kalpenee jopa vuokriin ja ruokaostoksiin yhteensä käytetty rahamäärä.

Jodie Weston, 26, kertoo mieluummin vaihtavansa ravintola-annoksen mikroruokaan kotona kuin luopuvansa kauneusrituaaleistaan, joiden ansiosta hän saa parempaa kohtelua. 

– Hyvältä näyttäminen tarkoittaa, että tuntemattomat ihmiset tarjoutuvat säännöllisesti kantamaan laukkujani tai avaamaan minulle oven. Saan päivittäin jopa 30 kehua netissä ja kadulla, Jodie kuvailee The Sunille.

Jodie. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

DJ:nä ja Instagram-vaikuttajana työskentelevä nainen kokee, että ulkonäköön panostaminen on samalla satsaus hänen uraansa.

Ihan halpa satsaus ei kyseessä kuitenkaan ole, sillä Jodie käyttää vuodessa yli 16 000 puntaa eli yli 17 000 euroa kauneudenhoitoon. Kuukaudessa nainen satsaa ulkonäköönsä rahaa yli 1500 euron verran. Se on enemmän kuin mitä häneltä kuluu samaisella ajanjaksolla vuokraan ja ruokaan yhteensä.

Pelkästään kosmetiikka-arsenaali lähes 3000 euron arvoinen

Jodie uskoo ulkonäkönsä auttavan häntä urallaan. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Mitä 17 000 eurolla sitten saa?

Jodie käyttää rahan huulitäytteisiin, hiustenpidennyksiin, hampaiden valkaisuun, manikyyreihin, pedikyyreihin, vartalonpiirteitä muotoileviin hierontoihin, kampaamopalveluihin ja suihkurusketuksiin. Yksistään hänen kosmetiikka-arsenaalinsa on 2700 euron arvoinen.

– Voin käyttää omat rahani juuri kuin haluan, enkä ole koskaan joutunut ottamaan velkaa kauneustapojen vuoksi.

Jodie sanoo, että hän huolehtii viimeisen päälle ulkonäöstään itsensä vuoksi, ei muiden. Hän sanoo haluavansa elää ainoan elämänsä parhaimman näköisenä versiona itsestään.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat