Joanna Kuvajan blogi: Ihka ensimmäinen auto-orgasmini

Kuten voitte päätellä otsikosta, nyt tulee suoraa puhetta… hah!

Isänpäivänä olin mieheni kanssa katsomassa uusimman James Bondin, Spectren. Olen toki aina tiennyt 007:n suosion, mutta enpä olisi arvannut, että sunnuntaina, vielä pyhäpäivänä, päivänäytös on muutamaa penkkiä vaille täynnä Tennispalatsin isoimmassa salissa.

Elokuva oli mun mielestä kyllä hyvä, vaikka en varsinaisesti ole Bond-fani. Näin Teknavin myötä huomasin kuitenkin yhden oudon asian itsessäni. Kiinnitin huomiota elokuvassa esiintyviin aivan älyttömiin superautoihin.

Tämä kiinnostus selittyy täysin tämän tuotantokauden kahdeksannen jakson kuvauksilla. Ette ikinä usko mikä auto mua odotti kuvauspaikalla?! No, Audi R8! Eihän tällainen hevosia harrastava Mikkelin tyttö tiedä mitään tuollaisten menopelien olemassaolosta.

Ensireaktioni autosta oli, miten sen nyt sanoisi… Mykistynyt. Auto näytti kaikessa uljaudessaan kuitenkin aika pieneltä. Mutta tämä oli vain fiilis siihen asti ennen kuin käynnistin sen. Kun sitten istuin ratin taakse, tajusin heti, että nyt on kyseessä kallis ja hyvin erikoinen auto. Jo pelkästään ratin tuijottaminen loi jännitystä ilmaan. Mutta annas olla, kun vihdoin käynnistin sen. Huh, huh.

Käynnistyshetken mieletön ääni säikäytti mut ihan oikeasti. En ole koskaan kuullut sellaista moottorin ääntä noin läheltä. Ja voitte vain kuvitella, kun samaan aikaan auton radiosta rupesi soimaan Queenin Bohemian Rhapsody, niin se koko tilanne oli aivan vedet seisauttava.

Kun selvisin muutaman sekunnin jälkeen alkushokista, niin fiilis oli kun James Bondilla konsanaan, pysäyttämätön. Tämän täytyi nyt olla se hetki, kun moottorin voimakas ääni ja olemus tunkeutuvat kehon läpi ja ajatuskin auton vauhdeista tekee villiksi, niin en keksi parempaa sanaa kuvaamaan tilannetta kuin auto-orgasmi. Sitä se oli. Miehet tämän varmasti ymmärtävät, mutta teille naiset, jotka ette tiedä mitä tarkoitan, suosittelen.

Täytyy sen verran vielä sanoa, että mieheni ei ole ollenkaan mustasukkaista tyyppiä, mutta kun lähetin hänelle selfien Audi R8:n ratista, niin se taisi olla aika kova kolaus. Varmasti myös eka kerta, kun hän joutui myöntämään mustasukkaisuuden.

Oli jopa häiritsevää tehdä kahdeksannen jakson juontoja auton kanssa, kun kaikki ohikulkijat tuijottivat ja ihmettelivät Audin tykkiä. Ymmärrän sen kyllä täysin. Eräskin mies jäi oikein ääneen ihmettelemään auton olemusta ja arvuuttelemaan kyseisen yksilön hintaa. Hän myös arvasi, että käynnissä olivat Teknavin kuvaukset.

Ajaessa R8:sta lähtee kyllä aika häijy ääni. Ja vaikka meikäläinen ajoi erittäin rauhallisesti, silti lähellä sijaitsevan työmaan työmiehet unohtivat töitä tehdä…

Onneksi kuitenkin ymmärsin minkä arvoisesta menopelistä oli kyse, sillä pelkkä omavastuukin, jos jotain sattuisi, oli ihan riittävän muhkea. Joten mielelläni luovutin auton Teknavin autotoimittajan käsiin, kun kuvattiin autoa kovemmassa vauhdissa. Oli muuten eka kerta, kun mulla oli Teknavin kuvauksissa stuntti!

Mutta takaisin Tennispalatsiin ja James Bondiin. Se auto, mitä Bond ajaa yhdessä takaa-ajo kohtauksessa toi vahvasti mieleeni Audi R8:n, vaikka mieheni heti selvensi, että kyseessä oli Aston Martin DB10, mutta tajuan nyt missä arvossa autot ovat näissä maailmanluokan huippuleffoissa.

Autot ovat siis yhtälailla supersankareita. Ja niillä on tavallaan oma rooli, mikä kirjoitetaan kohtauksiin ja käsikirjoitukseen. Aika huikeeta.

Joten ihan kun olisin tavannut jonkun filmitähden tämän illan Teknavissa, kun kohtasin ensimmäistä kertaa elämässäni Audi R8:n. …Ja niin he elivät elämänsä onnellisesti loppuun saakka. Erillään. Sen pituinen se.

Ihastele Audin superautoa ja muita huikeita juttuja tämän illan Teknavissa klo 22.40 alkaen MTV3-kanavalla. Lisää ohjelman aiheista voi lukea tuolta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja