Kaikkien aikojen tehokkain sarjavalmisteinen Mini Markku Alénin ratakäsittelyssä: "On tää positiivinen yllätys"

Teknavin 10. tuotantokauden kahdeksannessa jaksossa (ke 11.11. klo 22.40 MTV3) nähdään vuoden kovavauhtisin moottoripyörätesti, koeajetaan Mini-malliston tehoykkönen ja selvitetään television tulevaisuus.

Teknavin vauhtikaksikko, Markku Alén ja Marko Terva-aho, on kiinnostunut paitsi uusimmista tehomalleista myös vanhoista autoklassikoista. Tämänkertaisessa menopelissä yhdistyvät molemmat asiat. Rallilegendan käsittelyssä on kaikkien aikojen tehokkain sarjavalmisteiden Mini, uusi John Cooper Works.

– On tää positiivinen yllätys. Tää menee niin kuin Rauno Aaltosen ja Timo Mäkisen käsissä, Alén virnistää kesken vauhti-iloittelun Ahveniston moottoriradalla.

Teknavin prätkäekspertti Janne Uskali päättää ohjelmassa moottoripyöräkauden vuoden vauhdikkaimpaan koeajoon. Uskali kiihdyttää BMW-malliston tehoykkösen, S 1000 RR:n, lähes 300 kilometrin tuntinopeuteen.

Toyota uudisti suomalaisten kestosuosikin. Teknavin testikuski Risto Virtanen selvittää, millainen on neljännen sukupolven Toyota Avensis.

Television katselu on siirtymässä vauhdilla älypuhelimiin ja tabletteihin, joten väkisin herää kysymys, mikä on tv:n tulevaisuus. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen lähtee hakemaan vastausta Koreasta LG:n pääkallopaikalta.

Teknavin 10. tuotantokausi esitetään 23.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkona klo 22.40 ja kahdeksannen jakson pikauusinta sunnuntaina klo 17.00. Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin osoitteessa www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja