Jethro Rostedt teki liikaa töitä, kun lapset olivat pieniä: ”Se oli karmea paikka”

10:29

Vuonna 2016 pyöreät 40 vuotta täyttänyt Jethro Rostedt myöntää kärsineensä vaikeasta ikäkriisistä ja katuu liikaa työntekoa.

Jehtro Rostedt, 41, täytti pyöreät 40 vuotta maaliskuussa 2016 ja juhli niitä näyttävästi Helsingin Hernesaaressa. Näyttävällä juhlimisella oli kuitenkin varjopuolensa, sillä Rostedt kärsi valtavasta ikäkriisistä.

– Se oli minulle kova, kova paikka. Kaksi vuotta olen sitä sairastanut, vaikka eihän sitä välttämättä voi edes sairaudeksi sanoa, Rosterdt nauraa.

– Esimerkiksi kuolemanpelko iski. Huomasin miettiväni, että nämä talot jäävät tänne, kun minä lähden. En tiedä, miksi ne tunteet kasautuivat niin rajusti, mies pohtii. 

Rostedt tuli isäksi jo parikymppisenä. Ikäkriisi on tuonut mukanaan myös katumuksen siitä, että teki niin paljon töitä, kun lapset olivat ihan pieniä.

– Tuli haikarauutisia, fyrkkaa ei ollut, ei edes haarukoita tai veitsiä. Mietin kauhealla paniikilla, että mistä sitä tekisi hiukan hilloa. Se oli karmea paikka, Rostedt muistelee.

Kun työn makuun pääsi, vauhtia oli vaikea hiljentää ja perhe jäi toiseksi.

– Ollaan rehellisiä: en ole mitään perhettä kasvattanut, vaimo sen on hoitanut. Toki olen pyrkinyt olemaan mukana, mutta kunnia sille, jolle kunnia kuuluu.

– Olen ollut juuri niin urpo, etten ole kuunnellut vanhempien yrittäjien ohjeita. He sanovat, että vietä enemmän aikaa perheen kanssa. Kaksikymppisenä ajattelin vain, että enkä vietä, nyt on taottava, kun rauta on kuumaa.

Katso Rostedtin haastattelu kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja