Jessica Simpsonin uhkeat sääret suurennuslasin alla: Vau, mitkä korot!

Laulaja Jessica Simpson ei korkeitakaan korkoja kavahda: vauvakiloistaan ryminällä eroon hankkiutunut tähti pisti naisellisuuden mukavuuden edelle ja jätti lenkkitossut kiltisti kotiin.

Laulaja Jessica Simpson, 32, jos kuka rakastaa kenkiä. Itsekin kenkiä suunnitellut nainen bongattiin vastikään shoppailemassa naisellisessa lookissa: Simpson oli valinnut ylleen musta puseron ja lyhyet shortsit, hurjan korkeita kiilakorkokenkiä unohtamatta.

Simpson on niin mieltynyt korkokenkiin, että hän jopa suunnitteli synnyttävänsä esikoisensa korkeat korot jalkojaan somistaen. Niinpä shoppailemaankaan ei lähdetä mukavissa tennistossuissa, vaan näyttävän naisellisissa kengissä – vaikka varpaat vähän tästä kärsisivätkin.

Jessica Simpsonin kerrotaan tehneensä kovasti töitä päästäkseen eroon vauvakiloistaan, joita kertyikin esikoistaan odottaneelle varsin rutkasti. Simpsonin on arveltu laihduttaneen tähän mennessä lähes 22 kiloa. Liikunnan tulokset näkyvät uhkeissa säärissä selvästi; Simpsonin pohjelihakset erottuvat edukseen – myös kiilakoroissa.

Jessica Simpson ja hänen kihlattunsa Eric Johnson saivat terveen tyttövauvan Maxwell Drew Johnsonin 1. toukokuuta 2012.


Lue lisää, kuinka Jessica Simpson on hankkiutunut eroon vauvakiloista:

Millaiset kengät sopivat sinulle? Lue myös:


AVA

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja