Nämä rock-uskottavan kaduntallaajan on pakko saada: Gorillaz-tennarit!

Virtuaaliyhtye Gorillazin nimissä on julkaistu rokahtava kenkämallisto.

Brittiläinen sarjakuvahahmoista koostuva virtuaaliyhtye Gorillaz on tuonut markkinoille oman kenkämallistonsa, joka taatusti vetoaa alternative rokkareihin ja muotitietoiseen nuorisoon.

Bändin animaattori ja palkittu sarjakuvapiirtäjä Jamie Hewlett on saanut kunnian suunnitella neljä erilaista Converse Chuck Taylor All Star -kenkää, joiden kangaspintoja komistavat Gorillazin hahmot ja logot. Virtuaaliyhtyeen keulahahmoina toimii neljä animaatiohahmoa: 2D, Murdoc, Noodle ja Russel, jotka myöskin seikkailevat tulevien tennareiden kuoseissa.


Vuonna 1908 perustettu Converse-yhtiö tunnetaan "Amerikan alkuperäisenä urheilukenkäyrityksenä". Nykyään Conversen tuotevalikoima tarjoaa lifestyle-kenkiä ja -vaatteita niin miehille kuin naisille.


Converse-kengät ovat olleet hyvin suosittuja nuorison keskuudessa 1980-luvulla. Vielä tänäkin päivänä katu-uskottavat Converset nauttivat suurta suosiota nuorisomuodin aallonharjalla, sillä niiden kuosit, värivaihtoehdot sekä monipuoliset mallit puhuttelevat niin raisua rokkaria, sporttista urheilijaa, skeittareita tai naisellisempaa näkökulmaa.

Converse -kengät ovat myös suosittu keräilykohde, sillä niiden kuoseina on nähty mitä uniikeimpia tapauksia Batmanin Jokereista aina Lohikäärmeen vuosi -kuoseihin.

Myös Suomi on päässyt kartalle Converse-tossujen myötä, kun kenkien yllä käytettiin Maija Louekarin ja Maija Isolan suunnittelemia tuttuja kukka- ja muita kuoseja.

Millaiset kengät sopivat sinulle? Lue myös:

AVA

Lähde: Splash, Converse

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja