Jessica Biel on rento morsian: En stressaa häistä

Häitä suunnittelevat Jessica Biel ja Justin Timberlake ovat rento pariskunta. Biel paljastaa, ettei hän juurikaan stressaa häistä.

Justin Timberlaken kanssa kihloissa oleva näyttelijä Jessica Biel paljastaa, ettei ole tehnyt häiden eteen juuri mitään. Kaunotar sanookin nauttivansa tällä hetkellä vain kihlausajasta.

– Minusta tuntuu, että aikaa on paljon, eikä ole tarvetta hätäillä. Kaikki sanovat minulle, että kihlausaika on hyvin merkittävää aikaa – ei sillä että asiat muuttuisivat huonoon suuntaan, kun menee naimisiin. Mutta kihloissa oleminen on vain yksinkertaisesti upeaa. Yritän pitkittää tätä romanttista aikaa mahdollisimman paljon, Biel sanoo.

Biel kuvailee, että kihlausaika on hänen mielestään inspiroivaa, hauskaa ja positiivista aikaa. Vastikään 30 täyttänyt tähti myöntää kuitenkin, että ajan kuluminen sinällään ei tunnu yhtä inspiroivalta.

– Ikääntyminen on pelottavaa, erityisesti naiselle. Kun täytin 30, ajattelin että tulen kuolemaan, Biel sanoo.

Paljastuksen jälkeen Biel kuitenkin peruu sanansa ja kertoo, ettei ole oikeastaan koskaan pelännyt kuolemaa.

– En oikeastaan panikoinut täyttäväni 30. En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä nuorekkaaksi ja kiinnostuneeksi elämästä kuin silloin, Biel sanoo.

Biel elääkin nyt varsin hyvää aikaa. Elämä hymyilee niin työn kuin rakkauselämänkin osalta.

– Olen tehnyt paljon töitä löytääkseni parhaan balanssin työn ja vapaa-ajan välillä. Vanhetessaan itseluottamus kasvaa. En enää yritä olla ketään muuta kuin olen, Biel sanoo.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat