Jesse Puljujärvi pitää jalat maassa: "Pitää arvostaa, että saa olla NHL:ssä"

Edmonton Oilers joutui taipumaan lauantain kotiottelussaan jääkiekon NHL:ssä Arizona Coyotesille 2-3. Oilersin Jesse Puljujärvi harmitteli MTV Urheilun haastattelussa, ettei osunut hyvästä maalipaikastaan.

Oilers nousi toisessa erässä 2-2-tasatilanteeseen. Coyotesin Conor Garland teki kolmannen erän alussa voittomaalin melkoisella onnenkantamoisella. Oilersille kiekko ei pomppinut suotuisasti.

– Tasainen peli oli. Olisi voinut kääntyä kummalle vaan. Nää on joka ilta tiukkoja pelejä ja pienet marginaalit ratkaisee, Puljujärvi jutteli tuoreeltaan ottelun jälkeen.

Tällä kaudella neljä maalia tehneellä Puljujärvellä oli yksi loistava maalipaikka. Jos hän olisi osunut, olisi ottelu voinut kääntyä toiseen suuntaan.

– Yhden maalin olisi voinut kyllä tehdä. Läheltä ylös, niin se on inessä, Puljujärvi totesi maalipaikastaan.

Tällä kaudella Puljujärvi on kokenut farmikomennuksenkin, mutta on saanut viime aikoina luottoa Oilersin päävalmentajaksi kesken kauden tulleelta Ken Hitchcockilta. Tosin peliaika on jäänyt aika lailla vähäiseksi.

Puljujärvi ei leijukaan liian korkealla.

– Se on hyvä, että olen saanut tässä pelata ylhäällä. Sitä pitää arvostaa, että saa olla NHL:ssä ja pelata näitä pelejä.

Oilersilla on yhä hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin. Puljujärven mukaan yhdessä asiassa pitäisi kuitenkin parantaa. Se koskee sekä joukkuetta että häntä itseään.

– Pienestä on kiinni. Vähän enemmän pitäisi saada maaleja tehtyä ja maalipaikkoja löytää.

Puljujärven tehot tällä kaudella 34 ottelusta ovat 4+3=7.   


Lue myös:

    Uusimmat