Nyt menee tukalaksi, Mikko Rantanen – venäläishirmu rykäisi ison eron NHL:n pistepörssissä

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on menettänyt asemiaan taistelussa NHL:n pistepörssin piikkipaikasta, kun Tampa Bay Lightningin venäläistähti Nikita Kutsherov on mellestänyt hurjalla tavalla. Yön kierroksella Kutsherov naulasi taululle kolme tehopistettä ja kasvatti pörssijohtoaan.

Kutsherov namutteli pinnat 1+2=3, kun Tampa Bay nujersi Buffalo Sabresin maalein 5–3. Colorado Rantanen jäi puolestaan koko joukkueensa tavoin tehoitta, kun Montreal Canadiens nappasi 3–0-voiton.

Kutsherovilla on nyt 45 ottelusta tehopisteet 22+53=75. Hänen eronsa NHL:n pistepörssin kakkosena olevaan Rantaseen (20+48=68) on nyt seitsemän pistettä.

Kutsherovin vire on hirmuinen. Esimerkiksi viimeisiin 10 peliinsä hän on roihunnut tehot 7+18=25.

Rantanen ei ole pystynyt lähiaikoina vastaamaan venäläisen tahtiin. Viimeisissä 10 pelissä Rantanen on raapinut taululle 4+6=10.

Taituruutta

Silkkisistä käsistään tunnettu Kutsherov on tehnyt viime aikoina säännöllisesti komeita suorituksia. Alapuolen videoilla näytiksi venäläistähden viime yön pisteitä: terävä 3–3-maali Steven Stamkosin tarkasta syötönkatkon jälkeisestä alustuksesta ja eleetön pikkusyöttö kuljetuksen päätteeksi Stamkosin iskemään 4–3-maaliin.


Lue myös:

    Uusimmat