Jere Karalahti aloitti alkoholin käytön yhdeksän vuoden raittiuden jälkeen – sai lääkäriltä tarkat ohjeet

Jere Karalahti kertoo alkoholin käytöstä 1:41
Jere Karalahti kertoo Maria Veitolalle, kuinka aloitti alkoholin maltillisen nauttimisen yhdeksän vuoden täysraittiuden jälkeen.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -sarjassa Veitola saa vieraakseen ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman neljännessä jaksossa juontaja-toimittaja Maria Veitolan kodissa Punavuoressa vierailee Jere Karalahti

Kyläilyn aikana jutellaan perheenlisäyksestä, Jeren koronakriittisyydestä sekä alkoholinkäytöstä. Lounaspöydässä he pohtivat parisuhteen merkitystä ja jakavat kokemuksiaan parisuhdeterapiasta.

Yllä olevalla klipillä Karalahti kertoo Veitolalle, että hän aloitti alkoholin maltillisen nauttimisen yhdeksän vuoden raittiuden jälkeen lääkärin tarkoilla ohjeilla. 

– Otin yhteyttä Suomen parhaimpaan lääkäriin, ja käytiin kaikki testit läpi. Sovittiin, että saan ottaa joka toinen viikonloppu kaksi lasillista viiniä ja mennään sillä kolme-neljä kuukautta. Teimme neljän kuukauden jälkeen uudet testit, Karalahti kertoo. 

Jere Karalahti oli keväällä 2008 lähellä kuolemaa. Alkoholin liikakäytön seurauksena puhjennut vakava haimatulehdus ja sen hoito veivät hänet kahdeksaksi päiväksi koomaan.

Katso videolta, miten alkoholin käytön aloittaminen vaikutti Karalahden terveyteen, ja pystyikö hän täysin noudattamaan lääkärin maltillisia ohjeita. 

Kauden ensimmäisessä jaksossa Veitolan luona vieraili pääministeri Sanna Marin

Sanna Marin avautuu yhdestä suurimmista peloistaan 0:48

Sanna Marin avautuu yhdestä suurimmista peloistaan Veitolalle.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin.

Lue myös:

    Uusimmat