Jere Karalahden Ronja-tytär meni kaikessa hiljaisuudessa kihloihin – julkisti asian herkällä yhteiskuvalla

4:02
Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden tytär Ronja Karalahti, 20, on vanhempiensa riitojen välikätenä: "Kummallakin on viha toisiaan kohtaan"

Ronja Karalahti kertoo asiasta Instagramissa. 

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahdenvanhin lapsi, parikymppinen Ronja Karalahti on mennyt kaikessa hiljaisuudessa kihloihin. Ronja julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa miehen kanssa. Vasemmassa nimettömässä koreilee sormus.

– 10.05.2021. Kiitos kaikille, jotka tulivat eilen juhlistamaan, Ronja kirjoitti kolme viikkoa sitten julkaisemaansa kuvaan.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Juhlavieraina on ollut muun muassa ex-jääkiekkoilijan vaimo Nanna Karalahti.

– Kiitos itsellenne! Oli pirun hyvää kakkua, hyvinvointivaikuttaja kirjoittaa.

Ronja Karalahti kertoi elämästään isänsä rinnalla MTV Uutisille toukokuun alussa, kun hän oli Jere Karalahti -dokumenttielokuvan julkistamistilaisuudessa. 

Ronja syntyi ensimmäisestä avioliitosta Susanna Karalahden kanssa vuonna 2001.

Ex-jääkiekkoilijasta kertovassa elokuvassa käsiteltiin paljon hänen päihderiippuvuuttaan.

Ronja kertoi avoimesti haastattelussa kokemuksistaan.

– Minulla ei ole mitään negatiivisia muistikuvia. Iskä oli aina läsnä. Vaikka ei ollut kotona, niin oli jollain tavalla puhelimella, Karalahti kertoo.

Ronja sanoi isänsä olleen aina huolehtiva ja ihana isä. Elokuvassa Ronja kertoo, että hänen vanhempansa voisivat olla hyvissä väleissä, jos he yrittäisivät enemmän.

Hän avasi sanomisiaan lisää:

– Tuntuu, että kumpikaan ei edes halua yrittää olla väleissä. Kummallakin on viha toistaan kohtaan. Jos he puhuisivat ja tekisivät jotain asian eteen, he hoitaisivat sen, hän totesi.

Ronjan lisäksi Karalahdella on Nannan kanssa Jax-poika, sekä tytär Alexa. Lisäksi ex-jääkiekkoilijalla syntyi lapsi Stella entisen avioliiton ulkopuolella olevasta suhteesta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja