Jere Karalahti ja Ronja-tytär avoimina lämpimistä väleistään – isä piti huolen, että tytär ei nähnyt häntä humalassa: "Olen aina suojellut Ronjaa"

8:16
Jere ja Ronja Karalahti harvinaisessa yhteishaastattelussa.

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti, 46 ja hänen tyttärensä Ronja Karalahti kertovat isä-tytär-suhteestaan MTV Uutiset Livessä.

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden elämästä kertova Karalahti-elokuva saa pian ensi-iltansa elokuvateattereissa. Solar Filmsin tuottamassa elokuvassa useat miehen lähipiiriin kuuluvat henkilöt kertovat omin sanoin, miltä miehen päihteiden ja huippu-urheilun siivittämä elämä on näyttänyt heidän silmissään.

Myös Karalahden tytärtä Ronja Karalahtea 20, haastatellaan elokuvassa. Tytär sai katsoa elokuvan ennen muita.

– Olin ylpeä ja samalla itkin siinä. Ja oli ilon tunnetta, Ronja kertoo MTV Uutiset Livessä.

Elokuvassa näytetään rajuja kohtauksia, joista osa on ex-jääkiekkoilijan kotivideomateriaalia. Videoilla esiinnytään päihtyneenä. Karalahti haluaa korostaa haastattelussa, että hän on aina pyrkinyt suojelemaan tytärtään päihdeongelmaltaan.

– Olen aina suojellut Ronjaa. Kun hän oli pieni, en ollut ikinä Ronjan edessä kännissä tai juonut yhtään.

Elokuvassa käydään läpi tilannetta, jossa Karalahti vaivutettiin koomaan kahdeksan päivän ajaksi. Tytär oli tuolloin vasta ala-asteella.

– Kun jouduin koomaan, Ronja oli silloin 8-vuotias ja sen jälkeen olin yhdeksän vuotta juomatta. Ronja on ollut 17-vuotias aikuinen nainen, kun hän on ensimmäistä kertaa nähnyt minut viinilasi kädessä. Nyt on käynyt niin, että ollaan pidetty hauskaa ja olemme olleet yhdessä festareilla bilettämässä.

Karalahti-elokuvan ensi-ilta on 14.toukokuuta.

Mikä saa miehen pysymään kuivilla ja mikä tilanne päihteiden suhteen on nyt? Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja