Näin Jennifer Lopez pitää itsensä maailman kauneimpana

People-lehti valitsi Jennifer Lopezin maailman kauneimmaksi naiseksi. Kuuma tähti jätti äänestyksessä taakseen monia nuorempia kaunottaria ja todistaa, että nainen voi olla nelikymppisenä kauneimmillaan.

Jennifer Lopez, 41, kertoi . Kauneimman titteli on rautaisen työn tulosta: Jennifer Lopez pysyy upeassa kunnossa huolehtimalla säännöllisesti ihonhoidostaan, kurinalaisella treeniohjelmalla ja ruokavaliolla, jossa annoskoot ovat tarkoin säännöstellyt.

Tähden huhutaan liikkuvan tunnista puoleentoista tuntia päivässä. Harrastuksiin kuuluu tanssia, joogaa ja intervalliharjoittelua sekä painojen nostelua.

J Lo väittää syövänsä ihan kaikkea, mutta tähden tiedetään säännöstelevän hiilihydraattien saantia ennen tärkeitä elokuvarooleja. Hän syö pieniä annoksia, paljon proteiinia ja saa päivän aterioista noin 1 400 kcal.

Laulaja-näyttelijä myöntää ponnistelevansa ja keskittyvänsä siihen, että pysyy hyvässä kunnossa.

– Se on osa työtäni. En halua kenenkään ajattelevan, että se olisi helppoa, vaan aikaa ja kovaa työtä vaaditaan. Teräväpiirto- ja laajakuva-tv ei ole kenenkään ystävä, kaunotar toteaa koruttomasti.

J Lon rautaista kuntoa todistaa pelkästään se, että hän osallistui uintia, pyöräilyä ja juoksua yhdistelevään triathlon-kilpailuun vain reilu puoli vuotta kaksostensa syntymän jälkeen.

Vaikka J Lo rakastaa glamour-lookejaan, joita stylistit loihtivat American Idol -kilpailun tuomarille, hän myöntää olevansa tyytyväisin silloin kun hänen ei tarvitse huolehtia ulkonäöstään. Hän kertoo, että viihtyy meikittömänä mieluummin kuin pyntättynä.

J Lo kertoo haluavansa kosketella kasvojaan, hieroa silmiään ja haroa tukkaansa vapaasti, kun hän on kotona kaksostensa Maxin ja Emmen sekä miehensä Mark Anthonyn kanssa.

– Silloin olen onnellisimmillani, J Lo kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: People.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja