Jennifer Lopez rohkeissa kuvissa – näyttävä alku sinkkuelämälle!

Pari viikkoa sinkkumarkkinoilla elänyt Jennifer Lopez poseeraa uusimman Vanity Fairin kannessa pelkässä turkissa ja korkokengissä. Tätä naista ei mustasukkaiset miehet pidättele!

Jotkut naiset kääntyvät avioeron jälkeen internetin treffisivujen puoleen kertoakseen olevansa sinkkuja. Kun olet Jennifer Lopez, voit valita vähän näyttävämmän reitin – poseerata lähes alasti suositun lehden kannessa. Tähti teki maailmalle selväksi olevansa taas vapailla markkinoilla ja keikisteli Vanity Fair -lehden kuvauksissa yllään pelkkä turkki ja korkokengät.

Lopez, 42, ilmoitti hakevansa eroa miehensä Marc Anthonyn, 42, kanssa noin kaksi viikkoa sitten. Pari oli naimisissa seitsemän vuotta ja heillä on kolmevuotiaat kaksoset. Huhujen mukaan Lopez oli väsynyt laulajamiehensä kontrolloivaan käytökseen. Kaikesta huolimatta Lopez vakuuttaa uusimmassa Vanity Fairissa, ettei ero ollut katkera ja Anthony tulee aina olemaan osa hänen ja lasten elämää.

– Tämä oli elämäni vaikein päätös. Halusin todella perheeni toimivan. Se oli suurin unelmani ja tein paljon töitä sen eteen. Joskus se vaan ei auta – ja se on surullista. Mutta pysyn ikuisesti optimistisena rakkauden suhteen. Uskon rakkauteen. Se on edelleen suurin unelmani, Lopez kertoo.

"Anthonylla on aina paikka sydämessäni"

Lähteiden mukaan Anthony oli dominoiva aviomies ja halusi vaimonsa vaatteiden näyttävän vähän hillitymmältä.

– Hän sai Jenniferin tuntemaan olonsa kamalaksi, jos tämä halusi laittaa ylleen jotain seksikästä. Anthony olisi toivonut hänen pukeutuvan enemmän "vaimomaiseen" tapaan. Hän ei pitänyt siitä, että Jennifer oli seksisymboli, lähde kertoi Us Weeklylle heinäkuussa.

Vanity Fairin kuvista päätellen Jennifer Lopez ei ole luopumassa kuumasta tyylistään kenenkään vuoksi.

– Toisinaan emme ymmärrä jäävämme kompromissin jalkoihin. On ymmärrettävä, ettei henkilö ole hyväksi sinulle, ettei hän kohtele sinua tai itseään oikein. Jos jäisin tällaiseen suhteeseen, en tekisi oikein minua kohtaan. Rakastan itseäni tarpeeksi lähteäkseni sellaisesta suhteesta, Lopez kuvailee.

– Tulen aina kunnioittamaan Marcia laulajana ja esiintyjänä. Hän tulee aina kuulumaan minun ja lasten elämään. Hänellä on aina erityinen paikka sydämessäni lasteni isänä, Lopez jatkaa.

MTV3/Helmi

Lähteet: Dailymail.co.uk, People.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja