Jennifer Lopez: Nainen tarvitsee hemmottelua kerran viikossa

Jennifer Lopez kannustaa stressaantuneita äitejä hemmottelemaan itseään vähintään kerran viikossa, etteivät vanhemmuus ja vastuu vie heiltä kaikkia voimia, kertoo starpulse.com.

Laulaja Jennifer Lopez, 41, on pompotellut jo tovin rakastavan äidin roolinsa ja kiireisen uransa kanssa. Tähti kertookin, että hän pystyy tasapainottelemaan uransa ja 2-vuotiaiden kaksoslastensa Maxin ja Emmen kanssa, jos hän saa suoda hetken aikaa itselleen lempiharrastuksensa kanssa.

– Me äidit annamme kaikkemme ja huolehdimme muista, mutta emme saa unohtaa huolehtia itsestämme. Mene kerran viikossa ilman lapsia ulos esimerkiksi kenkäostoksille – minä ainakin teen niin, koska rakastan kenkiä – tai mene kasvohoitoon, vaikka jonkun mielestä se olisi itsekästä. Tai ryhdy ottamaan zumba- tai maalaustunteja, ihan mitä vain. Se vie vain pari tuntia viikossa! Jennifer Lopez avautui Redbook-lehdelle.

Tähden mielestä se, että pitää itsestään huolta ja hemmottelee itseään, heijastuu myös lapsiin.

– En ole mitenkään erilainen kuin muutkaan äidit, jotka tuntevat tarvetta tarjota vain parasta lapsilleen. Kysyinkin itseltäni, "miten olisin paras äiti lapsilleni?" Ja vastaus on olemalla onnellinen, terve yksilö, joka tuntee olonsa täydeksi, on sinut itsensä kanssa ja pystyy antaa lapsilleen kaiken, mitä he tarvitsevat.

Tähden sanoma on selvä: nainen, muista hemmotella myös itseäsi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Starpulse.com

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja