Jennifer Lopez esitteli huippukuntoaan – tyrmäävästä saliselfiestä paljastui karmiva yksityiskohta: "Mitä ihmettä! Kuka on takanasi?"

0:42
Jennifer Lopez poseerasi punaisella matolla.

Ensi näkemältä Jennifer Lopezin lisäämä kuva näyttää upealta, mutta siitä paljastui karmea yksityiskohta.

Laulaja Jennifer Lopez esitteli huippukuntoaan julkaisemalla selfiekuvan kotona sijaitsevalta kuntosaliltaan. Lopez poseeraa kuvassa urheilutoppi ja legginsit yllään. Tiukkaa treeniä rakastava tähti kirjoittaa kuvan yhteydessä motivaatiostaan.

Ensi näkemällä huomio kiinnittyy kuvassa tyrmäävään upeaan Lopeziin, mutta kun kuvaa katsoo tarkkaan, siitä paljastuu karmiva yksityiskohta.

The Sun -lehden mukaan tarkkaavaiset fanit huomasivat, että ikkunan takana seisoo mies, jolla on suumaski tai sitten käsi on suun edessä.

– Miksi takanasi on mies, jolla on käsi suun edessä?

– Mitä ihmettä! Kuka on takanasi, joka näyttää todella pelottavalta maski kasvoilla?

Lopez ei ole itse kommentoinut kauhistuneiden faniensa kommentteja, kuka mies oli. The Sun -lehti pohtii, onko takana oleva mies kiinteistönhoitaja tai kenties Lopezin puoliso Alex Rodriguez. Lopez ja baseball-tähti Alex Rodriguezin kihlautuivat vuosi sitten parin vuoden seurustelun jälkeen.

Baseball-tähdellä on kaksi tytärtä aiemmasta suhteesta. Lopezilla on 12-vuotiaat kaksoset ex-miehensä Marc Antohyn kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja